BRESKVICA PROVOCIRA TEYADORU? Na nastupu organizovala POBEDU NA EVROVIZIJI - pojavio se ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica ponovo u jeku skandala!

BRESKVICA PROVOCIRA TEYADORU? Na nastupu organizovala POBEDU NA EVROVIZIJI - pojavio se ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Instagram

Anđela Ignjatović Breskvica, popularna srpska pevačica, nedavno je održala nastup u Sidneju, Australiji, koji je izazvao veliko oduševljenje među pripadnicima srpske dijaspore. Nastup se odigrao u jednom lokalnom klubu koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a kada su prisutni podigli srpsku zastavu, pevačica je gotovo "pala u trans" od sreće. Snimci ovog emotivnog trenutka brzo su postali viralni na društvenim mrežama, šireći pozitivnu energiju i emocije širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nedavno objavljena pesma Breskvice izazvala je različite reakcije javnosti. Dok su neki izrazili oduševljenje, drugi su bili kritični prema izgledu i stilu pevačice. Neke od reakcija su bile vrlo oštre, nazivajući pevačicu folirantkinjom i dovodeći u pitanje njen umetnički izraz. Ipak, ovakve polarizovane reakcije samo potvrđuju da je Breskvica umetnica koja izaziva snažne emocije kod publike.

Na jednom od snimaka sa nastupa, Breskvica je podelila emotivnu poruku sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Istakla je da je ovo iskustvo nešto što se ne može opisati rečima, ističući da je osećaj kada publika završava pesmu zajedno sa njom nešto što je jedinstveno i nezaboravno za svakog muzičara. Takođe, pohvalila je prisutne zbog njihove energije i istakla da je ovo jedan od najlepših trenutaka u njenoj karijeri.

 

 

Foto: Republika.rs, RTS printscreen

Breskvica

 


Nastup Anđele Ignjatović Breskvice u Sidneju bio je ne samo muzički događaj, već i emotivno putovanje za pevačicu i njenu publiku. Srpska dijaspora u Australiji imala je priliku da se okupi, proslavi svoj identitet i uživa u muzici koja ih povezuje sa svojim korenima. Ovaj nastup će ostati upamćen kao još jedan dokaz koliko umetnost može da spoji ljude širom sveta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading