OVAKO BRESKVICA PROSLAVLJA DEBAKL: Teya Dora je ODUVALA kao PTIČIJE GNEZDO, a ona do jutra lumpovala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović Breskvica doživela veliki peh, ali i dalje je leti krilima orla!

OVAKO BRESKVICA PROSLAVLJA DEBAKL: Teya Dora je ODUVALA kao PTIČIJE GNEZDO, a ona do jutra lumpovala! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Imges

Nakon neuspeha na takmičenju ,,Pesma za Evroviziju", pevačica Anđela Ignjatović Breskvica odlučila je da se okrene pozitivnim stvarima i proslavi sa svojom porodicom i prijateljima. Na njenom Instagram profilu osvanuo je snimak na kom se vidi veselo okupljanje, uz poruku o zahvalnosti na podršci i ljubavi koju je dobila tokom ovog perioda.

Breskvica je sa svojim najbližima organizovala intimno okupljanje u svom domu, gde su se smeh, ljubav i podrška preplitali u vazduhu. Na snimku koji je objavila, može se primetiti opuštena atmosfera i osmesi na licima svih prisutnih, što jasno pokazuje da je pevačica odlučila da ne dozvoli porazu da je obeshrabri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Uz objavu snimka, Breskvica je uputila posebnu zahvalnost svojim fanovima na podršci koju je dobila tokom učešća na ,,Pesmi za Evroviziju". Istakla je da je srećna što ima ljude pored sebe koji je podržavaju i da joj je to najvažnije u ovom trenutku.

Pored porodice, Breskvica je uživala u društvu svojih prijatelja, koji su joj pružili dodatnu podršku i ohrabrili je da nastavi da se trudi i radi na svojoj muzici. Neki od njih su podelili zajedničke trenutke sa proslave na svojim društvenim mrežama, ističući pozitivnu energiju koja je vladala tokom večeri.

 

 


Iako je doživela neuspeh na ,,Pesmi za Evroviziju", Breskvica je najavila da ne planira da se zaustavi i da ima u planu nove projekte i pesme koje će uskoro predstaviti publici. Njeni fanovi su već iskazali veliko interesovanje za ovu najavu i jedva čekaju da čuju šta novo ima da ponudi.

Ukupno, Breskvica je odlučila da poraz pretvori u pozitivno iskustvo i da se fokusira na ljubav, podršku i rad na novim projektima. Njen primer pokazuje važnost okupljanja sa voljenima i usmeravanja energije ka budućim ciljevima, bez obzira na prepreke koje se mogu naći na putu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading