MILOJEVIĆ NAJAVIO DOLASKE! Evo KADA očekuje POVRATNIKE na Marakani!

Autor:

Sport

23.03.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored toga, govorio je i mladom naboju iz Grafičara i OFK Beograda.

MILOJEVIĆ NAJAVIO DOLASKE! Evo KADA očekuje POVRATNIKE na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit u prijateljskom okršaju na Marakani rezultatom 1:0. Iako smo u prvom delu igre gledali prilično spor meč, drugo poluvreme donelo je mnoštvo uzbuđenja na obe strane. 

Jedini gol na meču postigao je Nikola Knežević (82') fantastičnom reakcijom na odbitak centaršuta Marka Ćurića. 

Posle utakmice, za medije je govorio trener domaćih, Vladan Milojević. 

- Prava prijateljska utakmica, čak i više od toga. Igrali smo protiv renomirane ekipe Zenita, prvaka Rusije. Igrači znaju moju filozofiju, bez obzira na protivnika, naročito kada igramo na Marakani. Nosimo Zvezdin grb i branimo crveno-bele boje, te moramo da se ponašamo shodno našoj bogatoj istoriji. Utakmica je bila dobra, kvalitetna i sadržajna. Možda smo mogli da vidimo još golova, ali rezultat nije u prvom planu. Drago mi je da su se predstavili u sjanom svetlu mladi fudbaleri. Smatram da imamo svetlu budućnost, jer se radi o igračima koji su ponikli u Omladinskoj školi i za njih je ovo veliko iskustvo - rekao je Milojević i nastavio u dahu:

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Znamo odnose sa bratskom Rusijom. Navijači su napravili lep ambijent. Sa druge strane, okrećemo se našim obavezama u prvenstvu i spremamo se za naredni duel.

Govorio je o mladalačkom naboju iz OFK Beograda i Grafičara. 

- Imali smo u timu dosta mladih igrača - fudbalera koji nastupaju za Grafičar i OFK Beograd. Moram da im se zahvalim na radu i poslušnosti, a sigurno da nije bilo lako pripremiti ovako zahtevan duel. Momci su prvi put osetili kako je igrati pred ovolikim brojem navijača na Marakani. To ih nadamo se čeka u budućnosti. Ponosam sam kako su izgledali na terenu i dali su sve od sebe. Na njima je da nastave da rade i sigurno će biti prilike da pokažu svoj talenat. Crvena zvezda ne treba da brine za budućnost - rekao je Miloje i dodao o povratnicima, to jest kada možemo očekivati dolazak igrača na reprezentativnim obavezama:

- Prve dolaske očekujem u sredu. Imamo mnogo reprezentativaca, odnosno igrača koji predstavljaju svoje države. Sve to nam otežava rad u ovom periodu, ali od srede ćemo svi biti zajedno i pripremaćemo se za tešku utakmicu u subotu protiv Javora u Ivanjici.

Za kraj, istakao je i igrače koji muče muke sa povredama. 

- Ivanić ima minimalan problem. Nismo hteli da rizikujemo. Igrači nam se polako vraćaju. Dragovićev oporavak se odlično odvija, kao i Milunovićev. Očekujem da ću brzo imati sve igrače na okupu na treningu - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading