VRUĆE FOTKE VODITELJKE PINKA PROCURILE U JAVNOST: Šok izdanje Sanje Stanković budi maštu, pokazala BUJNE GRUDI!

Autor:

Zabava

23.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković izmamila uzdahe u vrelom bikiniju.

VRUĆE FOTKE VODITELJKE PINKA PROCURILE U JAVNOST: Šok izdanje Sanje Stanković budi maštu, pokazala BUJNE GRUDI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

Popularna bivša rijaliti učesnica i voditeljka Red televizije, Sanja Stanković, ponovo je privukla pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama. Ovoga puta, Sanja je oduševila svoje fanove objavom fotografije na kojoj pozira sa svojim psom. Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju jeste istaknuta figura i bujne grudi voditeljke, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija.

U javnosti se često spekuliše o Sanjinom ljubavnom životu, a nedavno je u jednom intervjuu otkrila da više ne želi da bude sa ženama te da nema momka. Pored toga, istakla je da kod muškaraca ne forsira određeni tip, već da je najviše privlači upornost. Ova izjava izazvala je dodatnu pažnju javnosti, s obzirom da retko govori o privatnom životu.

 


Nakon što je Sanja podelila fotografiju na društvenim mrežama, reakcije njenih pratioca su bile burne. Komentari poput "Bomba", "Najlepša i najzgodnija", "Od ovog može da se umre", samo su neki od izraza divljenja koji su se mogli pročitati ispod objave. Sanja Stanković je, svojom pojavom, još jednom izazvala veliku pažnju svoje publike.

Uprkos tome što je javnost navikla na njenu diskreciju kada je u pitanju privatni život, Sanja je uspela da izazove veliko interesovanje svojih pratioca, kako svojom objavom na društvenim mrežama, tako i svojim iskrenim izjavama o ljubavi i privlačenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading