"ON JE ZA LEČENJE, TUKLA BIH GA": Uznemirujuća scena sa Novog Beograda, mladić se "prikačio" na tramvaj (FOTO)

Autor:

Vesti

23.03.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuća scena koja je lako mogla da se završi tragedijom, zabeležena je danas u Novom Beogradu.

"ON JE ZA LEČENJE, TUKLA BIH GA": Uznemirujuća scena sa Novog Beograda, mladić se "prikačio" na tramvaj (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

tramvaj

Situacija, zabeležena danas u Novom Beogradu, zaista je veoma uznemirujuća i mogla je lako da se završi tragedijom. Mladić koji se "zakačio" na spoljašnju stranu tramvaja, držeći se rukama za ivice, izložio je sebe velikom riziku.

Nije jasno zbog čega je mladić preduzeo ovakav nepromišljeni čin, ali je evidentno da je to veoma opasno ponašanje koje može imati ozbiljne posledice ne samo po njega već i po druge učesnike u saobraćaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Komentari ispod fotografije jasno pokazuju osudu ovog ponašanja i izražavaju zabrinutost zbog potencijalnih posledica. Širok spektar reakcija je na ovu uznemirujuću situaciju. Evo kratkog pregleda nekih od njih:

- "Nije bilo mesta u tramvaju", "I da mu se nešto desi, biće opet neko drugi kriv", "Istukla bih ja ovo, kao da sam mu majka", "Za lečenje", "Spajdermen", "Vraća se kešanja na tramvaje", "Ne zna šta radi", "Šta alkohol uradi od čoveka", "Širi ljubav", "Bobo, ti li si?" -  samo su neki od komentara ispod podeljene fotografije - samo su neki od brojnih komentara na instagram stranici.

 Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet za sve učesnike, i ovakve akcije su neprihvatljive i opasne.

Nadležne institucije bi trebalo da istraže ovaj incident i preduzmu odgovarajuće mere kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti, a građani treba da budu svesni rizika i odgovorno se ponašaju u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

24.03.2024 22:36

Sedamdesetih i osamdesetih godina smo se većinom kešali na tramvaj kao srednjoškolci. Znači da opet to postaje moda. Ali ne podržavam ovakve stvari. Ni Beograd nije ono što je nekada bio