NAŠA PEVAČICA BILA NA METI PREVARANTA! Sanja Vučić progovorila o JEZIVOJ ISTINI kada je otvorila OVU poruku!

Autor:

Zabava

24.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić otvorila dušu!

NAŠA PEVAČICA BILA NA METI PREVARANTA! Sanja Vučić progovorila o JEZIVOJ ISTINI kada je otvorila OVU poruku!

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Naša poznata pevačica Sanja Vučić otvoreno je govoroila o problemima sa viškom kilograma, a kako sada otkriva, zbog fizičkog izgleda je u mladosti doživljavala razne neprijatnosti.

Sanja se prisetila svojih školskih dana i traume koju je doživela kada ju je drugarica izneverila.

- Bila je jedna situacija, sa jednom drugaricom, tada su počinjale društvene mreže i taj način dopisivanja jedni sa drugima. Tu zapravo i nije bilo fotografije na profilu niti je postojao bilo kakav način da ti shvatiš sa kim se dopisuješ - prisećala se Sanja.

Republika

Foto: RTS

Sanja Vučić

 

- Meni je navodno počeo da piše neki momak. Ja sam tada bila jako srećna jer me dečaci dotad nisu primećivali na taj način. I posle izvesnog vremena, kada sam se ja njoj otvorila i kada sam joj pričala da se sviđam nekom momku, ona je meni priznala da to nije momak, da je to bila ona. Mislim da je to bilo jako traumatično za mene da opet shvatim da neko nije iskren prema meni, da nije iskren prijatelj - ispričala je Sanja u emisiji "RTS ordinacija".

Podsetimo, Sanja je svojevremeno govorila o agoniji kroz koju je prolazila dok joj nije bila uspostavljena dijagnoza.

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

 

- Bila sam kod psihijatra i mislila sam da je to neki vid depresije, što doktorka meni jeste na kraju dijagnostikovala To, naravno, nije bilo tačno. Prepisala mi je antidepresive, što ja, naravno, nisam pila. Ovo je razlog zašto uvek u intervjuima volim da pomenem svoj problem sa štitnom žlezdom, jer ja u tom periodu nisam mogla da prepoznam svoje simptome. Nisam znala da to postoji uopšte ženama da redovno odlaze na preglede.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading