NEKADA ZVEZDINI KOŠARKAŠI, DANAS "NEPRIJATELJI"! Evo KO je izašao kao POBEDNIK, iz SUKOBA bivših CRVENO-BELIH!

Autor:

Sport

24.03.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dalekom istoku, desio se susret nekadašnjih zvezdaša.

NEKADA ZVEZDINI KOŠARKAŠI, DANAS "NEPRIJATELJI"! Evo KO je izašao kao POBEDNIK, iz SUKOBA bivših CRVENO-BELIH!

Foto: Starsport

Ben Bentil

Duel između Tojama Grauzesa i Gunma Krejn Tandersa doneo je pravu košarkašku poslasticu ljubiteljima ovog sporta. Ovaj susret je bio zanimljiv za ovdašnju javnost zato što su se na suprotnim stranama parketa našli nekadašnji igrači Zvezde, Ben Bentil i Kvinsi Miler. 

Tojama Grauzes je uspeo da ostvari ubedljivu pobedu rezultatom 88:70 nad svojim protivnikom, a ključni igrač ovog trijumfa bio je Ben Bentil.

Foto: Starsport

Ben Bentil


U prvom poluvremenu utakmice, ekipa Gunma Krejn Tandersa uspela je da zadrži korak sa svojim protivnikom, ali je drugo poluvreme donelo potpunu dominaciju Tojama Grauzesa. Gunma je zaostajala čak 21 poen pred poslednju četvrtinu, a njihovi napori da smanje razliku nisu bili dovoljni da ugroze ubedljivu prednost Tojame.

Ben Bentil je bio nezaustavljiv na terenu, postigavši impresivnih 18 poena, uz osam skokova i dve asistencije za samo 22 minuta igre. Njegova efikasnost u šutu bila je izvanredna, sa procentom uspešnosti od 50% za dva poena i 57% za tri poena. Ovo je samo potvrdilo njegovu ključnu ulogu u pobedi svog tima.

Sa druge strane, Kvinsi Miler, takođe poznati igrač, imao je solidan učinak sa 12 poena, osam skokova i jednom asistencijom. Iako nije imao svoj najbolji dan u šutu, njegovo prisustvo na terenu doprinelo je borbi Tojame Grauzesa za pobedu.

Ova pobeda je značajna za Tojamu Grauzes, koja se nalazi na začelju Centralne konferencije sa skorom 4-41. Sa druge strane, Gunma Krejn Tandersi zauzimaju četvrto mesto u Istočnoj konferenciji sa skorom 26-19. Očigledno je da će ova pobeda imati veliki uticaj na dalji tok takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading