OTAC ANĐELE I NAĐE KRIV ZA GAŠENJE KANALA? Pojavio se ŠOK SNIMAK u kom im PRETI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok snimak oca Anđele i Nađe šokirao javnost!

OTAC ANĐELE I NAĐE KRIV ZA GAŠENJE KANALA? Pojavio se ŠOK SNIMAK u kom im PRETI! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen, Youtube.com printscreen

Nakon što su se poznate srpske jutjuberke Anđela Đorđević i Nađa Đorđević oglasile na Instagramu i otkrile da im je Jutjub platofrma ugašen, pojavio se šok snimak njihovog oca Zorana Đorđevića na društvenoj mreži TikTok, zbog kog se sumnja da je on kriv za gašenje njihovog kanala.

Naime, poznato je da Anđela i Nađa više nemaju komunikaciju sa ocem i da su u lošim porodičnim odnosima, zbog čega su mnogi pomislili da je zbog ove Zoranove rečenice on zapravo krivac za ugašen Jutjub kanal.

- Ja sam Jutjub otvorio, iako ste mi oduzeli, vi znate šta ja mogu! - rekao je Zoran Đorđević u video snimku koji se proširio TikTokom.

 

 

Zoran Đorđević, koji se u javnosti "proslavio" kao otac mladih jutjuberki Anđele i Nađe, ponovo se našao u centru skandala kada su domaći mediji objavili da ga je napustila i nova partnerka Milica, a koja je inače u drugom stanju.

Naime, kako se navodi, upravo ona ga je prijavila policiji, koja je hitno intervenisala, da bi Đorđević kasnije objavio navodnu prepisku sa njom u kojoj ga trudna izabranica moli da se pomire.

Republika

Foto: Printscreen

Zoran Đorđević, Anđela i Nađa Đorđević

 

- Mene Milica nije prijavila policiji. Mi smo bili šokirani kada smo gledali film i upala je policija u stan. Policiju je najverovatnije zvao njen muž u saradnji sa njenom majkom, bratom i sestrom. Policija je dobila prijavu, uzeli su izjavu dece, mene i Milice i otišla. I rekli su da nikako ne odlazi sa njim za Berlin - kaže on, ali otkriva da ih Milica nije poslušala.

- Ja nikada ne gledam nečiji telefon, ali sam video da je ona kucala njemu poruku: "Čim policija ode, sačekaj me, ja dolazim". Milica je u međuvremenu prebijena, izbačena, to je ono što je ona meni napisala. Ja ne znam šta je istina, moguće je da me je ona sve ovo lagala. Milica je insistirala da se vrati. Međutim, kada prođu ova vrata, nema više. Izgleda da su joj oduzeli decu, da se deca nalaze kod njenog muža - otkrio je on, a preneli su domaći mediji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading