TEYA DORA SKOČILA NA KLADIONICIMA! Evo kako se kotira na listi FAVORITA: Ova zemlja će POBEDITI! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koji plasman se predviđa našoj pevačici!

TEYA DORA SKOČILA NA KLADIONICIMA! Evo kako se kotira na listi FAVORITA: Ova zemlja će POBEDITI! (FOTO)

Foto: RTS Printscreen

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, imaće čast da predstavlja Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije" koje će se održati u švedskom gradu Malme. Njen nastup zakazan je za 7. maj u prvom polufinalu, a ona će izvesti pesmu "Ramonda", koja je već osvojila srca publike i donela joj pobedu na PZE24.

Iako je Teya već stekla naklonost domaće publike, osvajanje Evrope je bio postepen proces. Ipak, njen trud se isplatio jer je trenutno na 19. mestu na kladionicama, što je značajan skok u odnosu na prethodni period. Iako su favoriti za pobedu i dalje Italija, Ukrajina i Hrvatska, Teyina pesma "Ramonda" polako ali sigurno osvaja i publiku širom Evrope.

Republika

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Teya Dora skočila na 19. mesto na kladionicama

Zanimljivo je da se pesma "Ramonda" već počela prepevavati na druge jezike, što je jasan znak da Teyina popularnost raste i izvan granica Srbije. Nedavno, Antonio Romero iz Španije je snimio svoju verziju ove numere, što je izazvalo veliko interesovanje i simpatije na internetu.

Teya Dora će imati priliku da se pokaže na velikoj sceni "Evrovizije" i da svojom pesmom "Ramonda" osvoji srca publike širom Evrope. Svi nestrpljivo očekuju njen nastup i nadaju se da će Srbija postići zapažen rezultat na ovom prestižnom takmičenju.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Hrvatska je prva na kladionicama

Ipak, za glavnog favorita i dalje važe naši susedi iz Hrvatske, pevač Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mili

27.03.2024 14:26

Ja smesniju pesmu nisam cuo