SARA JO "RAMONDOM" UDARILA TEYA DORU PO GLAVI: Hit snimak usijao društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora i Sara Jo uglas zapevale "Ramondu"!

SARA JO "RAMONDOM" UDARILA TEYA DORU PO GLAVI: Hit snimak usijao društvene mreže! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter

Juče je u Beogradu održan jedan prestižni događaj koji je okupio poznata imena domaće muzičke scene. Među prisutnima su se našle i poznate pevačice Konstrakta, Teya Dora, Iva Lorens i Sajsi MC, ali je najveću pažnju privukla Sara Jo.

Naime, Sara je za ovu priliku ponela elegantnu, crnu haljinu, međutim, svima je za oko "zapao" turban u obliku rascvetale ljubičaste ruže. Ona je, kao šlag na tortu i aludirajući na sličnosti boje cveta, zapevala "Ramondu", pesmu koja će nas predstavljati ove godine u maju na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu, Švedskoj. Međutim, kao iznenađenje, u kadru se pojavila i Teya Doru, te su uglas nastavile popularnu numernu i prasnule u smeh kada ju je Sara zakačila modnom kreacijom u glavu.

"Kako ju je udarila po glavi, hit", "Obožavam ih, energije pravih zvezdi", "Izgledaju božanstveno", "Mislili smo da je ramonda cvet, a zapravo je Sara Jo", samo su neki od komentara koji kruže ispod urnebesne objave koja je za kratak vremenski period postala viralna.

Inače, Sara Jo je javno podržala svoju koleginicu Teya Dorutokom njenog učešća na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju 24", te joj požela sreću u Švedskoj.

Ako bih morala da budem potpuno otvorena i iskrena... Od početka me je najviše osvojila Teya Dora sa "Ramondom". Pamtim prvo slušanje na nekom putovanju gde sam se na drugoj sekundi pesme naježila od glave do pete. To želim! Ta atmosfera, emocija... Uh. I sav propratni materijal koji je izbacila mi je vau! Odlično promišljen i izveden. Volim kada neko napravi dobar koncept. I ozbiljno shvati svoj zadatak - napisala je Sara nedavno u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading