LUK BLEK KRVAV NAPUSTIO RTS: Ima otvorene RANE na nogama, završio bez PREBIJENE PARE nakon Evrovizije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš prošlogodišnji predstavnik na "Evroviziji" sav u ranama!

Sinoć je održano drugo polufinalno veče muzičkog fesitvala "Pesma za Evroviziju", a nakon što su linije otvorene za glasanje usledio je revijalni deo tokom kojeg je nastupio Luk Blek, naš prošlogodišnji predstavnik na prestižnom takmičenju.

Međutim, kako nam je otkrio, postoji mogućnost da se ponovo prijavi i pokuša da predstavi Srbiju na najvećem evropskom muzičkom festivalu.

- Nikad ne reci nikad! Ja sam mnogo uživao sa ovim ljudima sa RTS-a, ne mogu da verujem da u subotu idem i, kao, to je to... Tako da, možda ću se zbog njih prijaviti ponovo bar da učestvujem, da se družim s njima i jedem u ovom restoranu - smeje se naš prošlogodišnji predstavnik, te dodaje da je sinoć tokom nastupa doživeo nezgodu i da je studio Radio-televizije Srbije napustio sav krvav:

Republika

Foto: Republika TV

Luk Blek

- Evo, imao sam performans tokom revijalnog dela, krvare mi kolena! Ali, sve za muziku... Sada sam okej, imam flastere, ali mnogo sam se uživeo u pesmu. Kada sam završio s nastupom skapirao sam koliko me sve boli!

Kako tradicija nalaže, on će u subotu, 2. marta, nakon proglašenja pobednika "Pesme za Evroviziju" našem novom predstavniku uručiti nagradu.

Republika

Foto: Republika TV

Luk Blek

- Neću nastupati u subotu, samo ću uručiti nagradu srećnom pobedniku. Nadam se da ću se lepo obući, da ću izgledati okej. Jastoga sam, nažalost, zaboravio u Londonu. Malo sam se zeznuo... Nisam se organizovao, a i došao sam samo sa rancem! Kad ste 24. mesto na "Evroviziji", nemate para za dobru avionsku kartu, tako da je jastog morao da ostane, nije bio prioritet ovaj put. Možda ću sad posle mog albuma imati za prvu klasu - istkakao je Luk Blek za Republiku.

Podsećanja radi, Luk Blek je 2023. godine u Liverpulu predstavljao Srbiju na takmičenju "Pesma Evrovizije" sa pesmom "Samo mi se spava" i zauzeo 24. mesto sa 30 osvojenih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading