NEĆETE VEROVATI KOLIKO TEYA DORA IMA GODINA: Važi za favorita na "Pesmi za Evroviziju", a ovaj PODATAK niko nije znao!

Autor:

Zabava

01.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o njoj nakon sinoćnog nastupa na "Pesmi za Evroviziju"!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO TEYA DORA IMA GODINA: Važi za favorita na "Pesmi za Evroviziju", a ovaj PODATAK niko nije znao!

Foto: printscreen/RTS

Pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teja Dora, sinoć se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda", gde će se boriti da bude izabrana kao naš predstavnik ove godine u maju.

Teja je, inače, prvi put privukla pažnju javnosti pesmom "Džanum", kada je u kratkom vremskom periodu je postala omiljena među mlađom generacijom. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste njen pravi identitet. Naime, iako izgleda znatno mlađe, niko ne zna da pevačica zapravo ima 32 godine.

Republika

Foto: RTS

Teya Dora Ramonda

Pavlovska je rođena 1992. godine, a svoj talenat za muziku razvijala još od detinjstva. Rođena u Boru, završila je muzičku školu u Beogradu pre nego što je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gde je studirala pevanje zajedno sa svetskim facama poput Čarlija Puta. Nakon završetka studija, provela je neko vreme u Njujorku pre nego što je njen talenat konačno prepoznat u Srbiji.

Republika

Foto: RTS

Teya Dora Ramonda PZE

Pre nego što je postala poznata kao izvođač, Teja se fokusirala na komponovanje, stvarajući hitove za mnoge naše poznate pevačice, kao što su Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić, Zoi i druge.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora Pesma za Evroviziju 2024

Inače, njeno učešće na festivalu "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda" privuklo je veliku pažnju publike i kritičara, zbog čega je postala jedan od glavnih favorita za pobedu. U drugoj polufinalnoj večeri prikupila je sve simpatije. Kao što je obećala, Teja Dora je na sceni imala rekvizite - stene, koje imaju moćnu simboliku. Naime, cvet Natalijina ramonda, cvet feniks, koja se nosi na reveru uoči i na Dan primirija koji se obeležava 11. novembra, predstavlja simbol stradanja i pobede srpskog naroda, a raste upravo iz stene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading