OTKRIVENO KO GURA TEYA DORU NA EVROVIZIJU: U njen nastup uložili više od 50.000 EVRA!

Autor:

Zabava

07.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je oduševila sve sa pesmom "Ramonda" iza sebe ima jaka leđa!

OTKRIVENO KO GURA TEYA DORU NA EVROVIZIJU: U njen nastup uložili više od 50.000 EVRA!

Foto: ATAImages, RTS Printscreen

Talentovana pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, pobedila je na nedavno održanom muzičkom festivalu "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda", sa kojom će nas ove godine u maju predstavljati i braniti boje naše zemlje u švedskom gradu Malme na prestižnom takmičenju "Evrovizija". Njen nastup privukao je veliku pažnju javnosti, a kako Republika saznaje, iza njega stoji američka muzička korporacija "Sony Music", koja je inače druga najveća izdavačka kuća na svetu.

Naime, kako smo uspeli da saznamo od dobro upućenog izvora, pomenuta produkcija je uložila neverovatnih 50.000 evra u Pavlovsku, kako bi joj osigurali što bolji plasman, ali i kako bi zasigurno "oduvala" publiku.

Republika

Foto: RTS

Teya Dora Ramonda

- Teodora je prošle godine potpisala ugovor sa muzičkom kućom "Sony", jer su se oduševili njenim uspehom koji je postigla sa pesmom "Džanum". Kada se prijavila na "Pesmu za Evroviziju", donelu su odluku da u nju ulože ozbiljan novac kako bi se sve izgledalo besprekorno. Cifra je zaista velika... Radi se o nekih 50.000 evra - ističe izvor za Republike, te nastavlja:

Republika

Foto: RTS

Teya Dora Ramonda

- U to ulazi sve, nastup, spot, marketing, ma sve kako bi joj se obezbedio što bolji plasman. Naravno, sve je odrađeno po pravilima, jer nije zabranjeno da muzičke kuće ulažu u svoje izvođače na takmičenju.

Republika

Foto: RTS

Teya Dora Ramonda

Teya je, inače, prvi put privukla pažnju javnosti pesmom "Džanum", kada je u kratkom vremskom periodu je postala omiljena među mlađom generacijom. Međutim, ono što je iznenadilo mnoge jeste njen pravi identitet. Naime, iako izgleda znatno mlađe, niko ne zna da pevačica zapravo ima 32 godine.

Pavlovska je rođena 1992. godine, a svoj talenat za muziku razvijala još od detinjstva. Rođena u Boru, završila je muzičku školu u Beogradu pre nego što je postala stipendista na koledžu u Bostonu, gde je studirala pevanje zajedno sa svetskim facama poput Čarlija Puta. Nakon završetka studija, provela je neko vreme u Njujorku pre nego što je njen talenat konačno prepoznat u Srbiji.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Teya Dora Ramonda

Pre nego što je postala poznata kao izvođač, Teja se fokusirala na komponovanje, stvarajući hitove za mnoge naše poznate pevačice, kao što su Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić, Zoi i druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Karlson

08.03.2024 10:00

Koliko od tih 50 000 ide kovacevicki?

Пантелија

10.03.2024 17:26

@Karlson - Па није ваљда да и тога има !