JEZIVA MISTERIJA U VAZDUHU: Avion s putnicima poleteo, pa članovima posade U ISTO VREME POZLILO! Usledila je prava drama

Autor:

Svet

07.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka aerodroma rekla je da je sedam osoba, među kojima su i članovi kabinskog osoblja, zatražilo medicinsku pomoć, ali niko nije odveden u bolnicu

JEZIVA MISTERIJA U VAZDUHU: Avion s putnicima poleteo, pa članovima posade U ISTO VREME POZLILO! Usledila je prava drama

Foto: shutterstock

Miris koji se osećao u putničkoj kabini aviona "Alaska erlajnsa" naterao je pilote da se vrate u Portland, na predviđenom letu za američki grad Feniks.

Avion je poleteo u sredu uveče iz Portlanda, dostigao visinu od 10.668 metara, ali se okrenuo kod mesta Berns u Oregonu, i sleteo u Portland 70 minuta kasnije.

Zvaničnici areodroma u Portlandu rekli su da su putnici i posada osetili čudan miris tokom leta, prenela je KATU-TV, a avion je sleteo bezbedno.

Portparol aerodroma Portland Melani Rozales rekla je da je sedam osoba, među kojima su i članovi kabinskog osoblja, zatražilo medicinsku pomoć, ali niko nije odveden u bolnicu.

"Alaska erlajns" je navela u mejlu da je posada na leta 646 nastavila pratila redovne procedure i proglasila vanrednu situaciju, preneo je AP. "Gosti su izašli iz aviona i ukrcali se u drugu letelicu na putu ka Feniksu.

Avion pretražuju naši tehničari. Izvinjavamo se za neprijatnost", naveli su iz aviokompanije. Vatrogasci iz Portlanda pokušali su da utvrde šta je bio uzrok mirisa, ali nisu mogli da utvrde zasad, dodala je Rozales. U pitanju je bio Boing 737-800, piše portal "Flajtaver".

U odvojenom incidentu pre mesec dana, avion na letu američke kompanije Alaska Airlines prinudno je sleteo na aerodrom pošto je prozor i deo trupa eksplodirao u vazduhu.

Nije poznato da li je u incidentu bilo povređenih osoba, navodi američka agencija.

"Let 1282 Alaska Airlines iz Portlanda, Oregon, za Ontario, Kalifornija, doživeo je incident ubrzo posle polaska. Letelica je bezbedno sletela na međunarodni aerodrom Portland sa 174 putnika i 6 članova posade", saopštila je kompanije u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading