MISTERIJA NA PLAŽI: Ukrao avion, pa tajno sleteo na obalu! Policajci su u letelici imali ŠTA DA VIDE

Autor:

Svet

14.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zadržan u zatvoru uz odluku da može na slobodu samo ako neko plati 10.000 dolara za njega, Ajres se suočio sa tri prekršajne prijave

MISTERIJA NA PLAŽI: Ukrao avion, pa tajno sleteo na obalu! Policajci su u letelici imali ŠTA DA VIDE

Foto: pixabay.com

Izvesni Luiz Gustavo Ajres (50) iz okoline Majamija uhapšen je zbog sumnje da je ukrao mali avion s kojim se dovezao do napuštene plaže u Half Mun Beju kod San Franciska.

Gustavo Ajres je već izašao pred sudiju izjasnivši se da nije kriv i odlučivši da sam sebe zastupa, što je sudija glatko odbio jer on nije kvalifikovan za to.

Nakon što je zadržan u zatvoru uz odluku da može na slobodu samo ako neko plati 10.000 dolara za njega, Ajres se suočio sa tri prekršajne prijave.

Optužen je za posedovanje identifikacionih isprava drugih osoba, nakon što su vlasti u njegovom ruksaku pronašle kreditne kartice i lične dokumente tri druge osobe.

Policija Kalifornije primila je u četvrtak poziv da je na plaži pronađen mali avion u jako čudnom položaju.

Policajci su došli na lice mesta zatekavši letelicu gotovo zabodenu u pesak. U njoj nije bilo ama baš ničega. Uz to, letelica je u unutrašnjosti bila krajnje neoštećena.

Ubrzo su pronašli i pritvorili 50-godišnjeg muškarca iz Majamija koji je odgovarao opisu osobe viđene kako se udaljava od aviona.

Vlasti kažu da je avion ukraden iz vazdušne luke Palo Alto u blizini južnog kraja zaliva San Francisko.

Prema podacima Savezne uprave za vazduhoplovstvo, avion je registrovan na instruktora letenja u Palo Altu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading