HRVAT SILNO ISHVALIO TRENERA ZVEZDE! Sferopulos je FENOMENALAN! On je PREPOŠTEN!

Autor:

Sport

24.03.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as sa velikim hvalospevima pričao o grčkom stručnjaku.

HRVAT SILNO ISHVALIO TRENERA ZVEZDE! Sferopulos je FENOMENALAN! On je PREPOŠTEN!

Foto: Starsport

Hrvatski košarkaš Ante Žižić je sa Virtusom gostovao Crvenoj zvezdi u 31. kolu Evrolige, a na klupi srpskog kluba je Janis Sferopulos, trener za koga centra vežu lepe uspomene. 

– Janis me je preporodio. Za njega imam samo reči hvale, kao trenera i čoveka. Moja najbolja odluka u karijeri bila je da nakon tri godine provedene u NBA dođem kod Janisa. Čovek me doslovno preporodio i prvi put sam imao konekciju sa trenerom koji nije samo prijateljski, nego je u svakom smislu vrhunski na relaciji trener-igrač. Znao sam u svakom trenutku šta traži od mene, bio mi je velika potpora, držao mi je leđa i na tome sam mu vraćao iz utakmice u utakmicu na najbolji način. Svaka pohvala za njega. I danas sebi kažem, sutra bih opet voleo da mi bude trener - rekao je Žižić.

Republika

Foto: Starsport

Ante Žižić

Grčki stručnjak je od dolaska na Mali Kalemegdan pokazao da ume da pristupi svakom košarkašu, a hrvatski centar se u intervjuu za Mozzart Sport prisetio njihove zajedničke saradnje.

– Sa ljudske strane, čovek je fenomenalan. On ne gleda ime, ko si i šta si, njemu je teren jedino merilo. To igračima mnogo znači, jer znaš da kroz trening ili utakmicu možeš da se izboriš za dodatni prostor. Prepošten je, ima i on velika očekivanja i trener je kod koga se dosta radi i traži mnogo zalaganja, borbe, ali dobićeš priliku kod njega ako si uporan i vredan. To se ne viđa često u Evropi - istakao je Ante Žižić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading