POTPUNI HAOS I SUDAR U MOTO GP! Trojica IZLETELI sa staze!

Autor:

Sport

24.03.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svu sreću nisu se ozbiljnije povredili.

POTPUNI HAOS I SUDAR U MOTO GP! Trojica IZLETELI sa staze!

Foto: Twitter/MotoGP

Spektakularna trka na stazi Algarve

Moto GP šampionat doneo nam je nezaboravnu trku na stazi Algarve, gde su se događaji odvijali brzo i uzbudljivo. Horhe Martin iz ekipe Prima Rejsing uspeo je da ostvari pobedu nakon dramatične trke obilje sudara i izletanja. Međutim, centralni događaj trke bio je direktan sudar između dva veoma poznata vozača - Marka Markeza i Frančeska Banjaje.

Sudar dva velika imena

Na samo tri kruga do kraja trke, Markez i Banjaja su se zakačili i sleteli sa motora, ali na sreću, nisu zadobili ozbiljne povrede uprkos visokoj brzini kojom su ulazili u krivinu. Ovaj incident je dodatno uzbudio atmosferu na stazi i ostavio gledaoce u neizvesnosti.

Dramatični trenuci do samog kraja


Nakon sudara, trka nije izgubila na uzbudljivosti. Samo tri kruga kasnije, Maverik Vinjales, koji se nalazio na trećem mestu, postao je treći vozač koji je izleteo sa staze brzinom koja je izazvala sumnje u tehničke probleme sa njegovim motorom.

Potencijalni novi talas u Moto GP

Na kraju trke, osim Horhea Martina, na podijumu se našao i Enea Bastijanini iz ekipe Dukati, ali najveće iznenađenje bila je pojava mladog Pedra Akoste, samo 19-godišnjeg vozača koji se takmiči za Red Bul. Njegovo prisustvo na podijumu nagoveštava mogući novi talas mladih talenata u svetu Moto GP takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading