OSVETIĆEMO IH SVE, ČEKAJTE NAS, NITKOVI! Medvedev ZAPRETIO svima koji su umešani u teroristički napad u Krokus holu!

Autor:

Svet

24.03.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedevova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala različite reakcije širom zemlje.

OSVETIĆEMO IH SVE, ČEKAJTE NAS, NITKOVI! Medvedev ZAPRETIO svima koji su umešani u teroristički napad u Krokus holu!

Foto: Tanjug/AP

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, oštro je reagovao na teroristički napad na Krokus siti hol, nazivajući sve umešane "legalnom metom Rusije".

Uz poruku saučešća porodicama nevino ubijenih, Medvedev je na svom Telegram kanalu uputio preteće reči ka svima koji su umešani u napad, bez obzira na njihovo poreklo ili status.

Poruka Medvedova na Telegramu

U svojoj objavi, Medvedev je istakao da su svi umešani, bez obzira iz koje zemlje dolaze i kojeg su statusa, sada na meti Rusije, najavljujući osvetu za sve nevino ubijene. Kao dodatak, priložio je pesmu grupe "Piknik", čiji je koncert bio mesto terorističkog napada, dodatno naglašavajući ozbiljnost situacije i odlučnost u reakciji na napad, prenosi Sputnjik.

Reakcija javnosti

Medvedevova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala različite reakcije širom zemlje. Dok su neki podržali njegovu oštru retoriku kao odgovor na terorizam, drugi su izrazili zabrinutost zbog mogućih posledica takvih izjava.

Podsećanje na teroristički napad

Teroristički napad na Krokus siti hol dogodio se uoči koncerta grupe "Piknik", ostavljajući za sobom trag tragedije i gubitka nevinih života. Ovaj događaj je podsetio javnost na ranije terorističke napade i potrebu za efikasnim merama borbe protiv terorizma.


Dmitrij Medvedev je svojom izjavom jasno stavio do znanja da će Rusija odlučno odgovoriti na terorističke pretnje i da će tražiti pravdu za žrtve napada. Njegove reči su izazvale različite reakcije, ali je očigledno da će teroristički napad na Krokus siti hol imati dubok i dalekosežan uticaj na društvo i politiku Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading