OVDE SU TELA IZMASAKRIRANA, NJIHOVE LEŠEVE SU RUKAMA SKUPLJALI! Krokus dvorana pretvorena u PEPEO I PRAH, vatrogasci poslali jaku poruku! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.03.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak uveče, koncertna dvorana u Moskvi postala je poprište strašnog masakra u kojem je, prema poslednjim informacijama, izgubilo živote 143 ljudi.

OVDE SU TELA IZMASAKRIRANA, NJIHOVE LEŠEVE SU RUKAMA SKUPLJALI! Krokus dvorana pretvorena u PEPEO I PRAH, vatrogasci poslali jaku poruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Telegram

Ministarstvo za vanredne situacije Rusije objavilo je snimak radova na čišćenju ruševina Krokus siti hola.

- Uklanjanje ruševina na Krokusu se obavlja potpuno ručno, teška oprema ne može da raščišćuje ostatke, a kranske ruke nisu dovoljne da podignu metal - rekao je šef jedinice za pretragu i spasavanje moskovske Tsentrospas.

U petak uveče, koncertna dvorana u Moskvi postala je poprište strašnog masakra u kojem je, prema poslednjim informacijama, izgubilo živote 143 ljudi. Jedna od preživelih, koja je zadobila teške povrede i završila u bolnici, podelila je svoje užasno iskustvo sa svetom.

Napad i panična reakcija

- Videli su nas. Jedan od njih je otrčao pozadi i počeo da puca na ljude. Ja sam legla na pod i pravila sam se mrtva. Krvarila sam ubrzo. Devojka koja je ležala pored mene je bila mrtva - ispričala je žena za "Russia Today", opisujući brutalni napad i smrtonosne posledice koje je ostavio za sobom. Napadači nisu prezali ni od čega, čak su pucali i na tela koja su već ležala na podu, dodatno unoseći haos i strah među prisutne.

Očajnička borba za preživljavanje

Kako je situacija postajala sve beznadežnija, požar je izbio, a napadači su pokušali da iskoriste vatru kako bi pobili preostale ljude u dvorani.

- Zatvorili su glavna vrata, ali verovatno nisu mogli da ih zaključaju. Ležala sam na podu blizu vrata, jedva sam disala. Nakon nekog vremena, puzala sam i izašla iz dvorane. To je trajalo oko tri do četiri minuta. Nakon toga sam puzala do izlaza i izašla sam kada sam videla da je bezbedno - ispričala je hrabra žena koja je preživela ovu noćnu moru.

Nakon što su napadači izazvali haos i smrt u dvorani, usledila je policijska potera koja je dovela do hapšenja napadača blizu granice sa Ukrajinom. Dvojica su uhapšena nakon potere automobilom, dok su druga dvojica uhvaćena u šumi. Ova brza i odlučna akcija policije omogućila je da odgovorni za ovaj strašan zločin budu privedeni pravdi.

Ovaj stravičan događaj će zauvek ostati duboko urezan u sećanju svih onih koji su bili prisutni, ali takođe će služiti kao podsetnik na hrabrost i odlučnost ljudi da se suprotstave zlu i da prežive čak i najstrašnije situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading