ISPLIVAO JEZIV SNIMAK REŠETANJA IZ KROKUS HOLA! Ovako je posetilac RAZORUŽAO teroristu: Pogledao sam suprugu i SHVATIO SAM... (VIDEO)

Autor:

Svet

23.03.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Istražnog komiteta Rusije Aleksandar Bistrikin predložio ga je za nagradu.

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK REŠETANJA IZ KROKUS HOLA! Ovako je posetilac RAZORUŽAO teroristu: Pogledao sam suprugu i SHVATIO SAM... (VIDEO)

Foto: Sputnjik/Telegram

Jedan od posetilaca kompleksa „Krokus“ uspeo je da razoruža jednog od napadača. Kako je ispričao u izjavi za rusku televiziju, iskoristio je priliku za to dok je napadač punio šaržer.

Imao je samo sekundu vremena za razmišljanje. Odgurnuo je svoju ženu, zaobišao napadača, zgrabio pušku, povukao napadača ka zemlji i počeo da udara po glavi.

- Pogledao sam suprugu... video sam u njenim očima užas i shvatio da moram nešto da preduzmem - rekao je on za „Rusija 24“.

Predsednik Istražnog komiteta Rusije Aleksandar Bistrikin predložio ga je za nagradu.

U dvorištima stambenih zgrada oko Krokus Siti Hola, ljudi su se razbežali. Stanari su zatvorili prozore.

Prema svedocima, čulo se pucanje iz zapaljene zgrade, a zatim je došlo do nove eksplozije.

FSB je saopštio da "organi reda preduzimaju sve neophodne mere."

Iako su detalji još uvek neizvesni, situacija u Krokus Siti Holu se iz sata u sat menja. Stanovnici okolnih zgrada su uznemireni, a ulice su brzo blokirane od strane policije.

Bezbednosne mere na delu

Nakon što su se čuli pucnji i eksplozije, bezbednosne agencije su odmah reagovale. Policija je brzo stigla na lice mesta i počela da evakuira okolne stanare, dok su vatrogasci pokušavali da stave požar pod kontrolu.

Strah i nesigurnost

Ovaj incident izazvao je strah i nesigurnost među stanovnicima obližnjih zgrada. Mnogi su se zapitali šta se tačno događa i da li su njihovi domovi u opasnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

24.03.2024 11:26

Ma samo je trebao da izavaadi telefon i da snima.