"DESILA SE TRAGEDIJA ČIJE RAZMERE JOŠ NE MOŽEMO DA PROCENIMO"! Oglasio se bend koji je nastupao u dvorani u Moskvi kada je počeo teroristički napad!

Autor:

Svet

22.03.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu na koncertnu dvoranu u Moskvi najmanje 40 ljudi je stradalo.

"DESILA SE TRAGEDIJA ČIJE RAZMERE JOŠ NE MOŽEMO DA PROCENIMO"! Oglasio se bend koji je nastupao u dvorani u Moskvi kada je počeo teroristički napad!

Foto: Tanjug/AP

Ruski rok bend "Piknik" imao je nastup u dvorani Krokus siti hol u Moskvi kada se desio teroristički napad u kojem je, prema podacima FSB-a, stradalo najmanje 40 osoba, a oko 145 povređeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Пикник (@piknik.info)

 

Nakon ovih stravičnih događaja oglasili su se iz benda o ovom tragičnom događaju i saopćili da su svi dobro.

- Danas se u Krokus siti holu dogodila tragedija čije razmere još ne možemo da procenimo. Pratimo vesti u iščekivanju zvaničnih informacija. Muzičari i menadžment benda su živi i van opasnosti - naveli su.

Povodom ove užasne tragedije koja je zadesila ruski narod, građani će se sutra okupiti ispred Ambasade Rusije u Beogradu kako bi upalili sveće i izrazili saučešće. Događaj je zakazan za 18 sati.

Prema informacijama koje su procurele putem društvenih mreža, ruske bezbednosne službe intenzivno tragaju za muškarcima iz Ingušetije koji se sumnjiče za ovaj teroristički napad. Osumnjičeni su postali predmet intenzivne potrage, a nadležne službe ulažu napore kako bi ih pronašle i doveli pred lice pravde.

Broj ranjenih osoba u terorističkom napadu na koncertnu halu "Krokus" u Moskvi porastao je na 145, objavilo je večeras Ministarstvo zdravlja Moskovske oblasti. Kako prenose ruski mediji, Ministarstvo je objavilo spisak povređenih građana koji su se zatekli u koncertnoj dvorani, a među njima je sedmoro dece.

Pored imena većine ranjenih piše zdravstveno stanje, koje varira od lakših povreda, do kritičnog stanja. 

Islamska država je preuzela odgovornost za teroristički napad. Međutim, kako navodi Novaja Gazeta, ta tvrdnja još nije zvanično potvrđena.

 Brojne države osudile su danas teroristički napad u Moskvi. Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading