PETNAEST MINUTA NAS JE DELILO OD SMRTI, UBICE SU BILE NA NAŠIM SEDIŠTIMA! Mihail se sa porodicom ČUDOM spasao kandži TERORISTA!

Autor:

Svet

23.03.2024

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palkin je sa suprugom i dve ćerke odlučio da posete Moskvu kako bi prisustvovali koncertu svoje omiljene rok grupe Piknik.

PETNAEST MINUTA NAS JE DELILO OD SMRTI, UBICE SU BILE NA NAŠIM SEDIŠTIMA! Mihail se sa porodicom ČUDOM spasao kandži TERORISTA!

Foto: Investigative Committee of Russia via AP

Mihail Palkin, iz Arhangelske oblasti, doživeo je neverovatnu sreću u nesreći zajedno sa svojom porodicom kada su izbegli teroristički napad na moskovski tržni centar Krokus siti hol. Kroz niz neobičnih okolnosti, uspeli su da izbegnu tragediju i prežive taj strašan događaj, prenosi 29.ru.

Putovanje u Moskvu na koncert

Palkin je sa suprugom i dve ćerke odlučio da posete Moskvu kako bi prisustvovali koncertu svoje omiljene rok grupe Piknik. Međutim, niz nesrećnih okolnosti doveo je do toga da kasne 15 minuta na koncert, što je na kraju bila ključna razlika između života i smrti.

Niz neobičnih pehova

Pre nego su stigli na koncert, Palkinova porodica je posetila izložbu "Rusija" u VDNKh, a zatim se vratila u hotel gde su večerali. Dok su se pripremali za koncert, Mihail je shvatio da je zaboravio sat i narukvicu, pa se vratio u sobu po njih. Ovo je bio samo jedan u nizu neobičnih događaja koji su ih usporili i na kraju ih odveli ka izbegavanju terorističkog napada.

Čudesna promašena presedanja

Na putu ka koncertu, porodica je doživela niz pehova, uključujući kašnjenje za vozom i pogrešno skretanje prilikom presedanja. Ovi neobični i nesvakidašnji događaji su na kraju odigrali ključnu ulogu u njihovom izbegavanju terorističkog napada.

Mihail Palkin izražava duboko žaljenje zbog žrtava terorističkog napada i izražava saučešće porodicama stradalih. Takođe, ističe važnost kažnjavanja odgovornih za ovaj strašan događaj, dok istovremeno izražava zahvalnost što su on i njegova porodica izbegli tu nesreću.

Kroz ovu priču, istaknuta je neverovatna sreća koja je pratila Mihaila Palkina i njegovu porodicu, dok su se suočavali sa nizom neobičnih okolnosti koje su na kraju odigrale ključnu ulogu u njihovom preživljavanju terorističkog napada na moskovski tržni centar Krokus siti hol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading