OVAKO SU TERORISTI UPALI U KROKUS DVORANU! Oglasio se vlasnik hale, isplivali DETALJI masakra u Moskvi: Oružje bilo unapred UŠTEKANO na sakrivenoj lokaciji?

Autor:

Svet

23.03.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju FSB, do pucnjave i požara došlo je pre koncerta u hali Krokus u Krasnogorsku kod Moskve.

OVAKO SU TERORISTI UPALI U KROKUS DVORANU! Oglasio se vlasnik hale, isplivali DETALJI masakra u Moskvi: Oružje bilo unapred UŠTEKANO na sakrivenoj lokaciji?

Foto: AP Photo/Dmitry Serebryakov,Sergei Vedyashkin/Moscow News Agency via AP

Vlasnik hale Araz Agalarov izjavio je da se dogodila neobjašnjiva tragedija koja je uzdrmala univerzalne ljudske vrednosti. Teroristi su ušli kroz prozor obližnjeg izložbenog centra i izazvali haos, pucajući na prisutne. Tokom napada, jedan stražar je izgubio život, dok je drugi ranjen.

Detalji napada u Krokusu

Prema izveštaju FSB, do pucnjave i požara došlo je pre koncerta u hali Krokus u Krasnogorsku kod Moskve. Tragično, 143 osobe su izgubile život. Dopisnik RIA Novosti koji je prisustvovao napadu preneo je da su napadači bili maskirani i izveli su napad na brutalan način, koristeći oružje i zapaljive bombe.

Unapred pripremljeno oružje

Prema centralnom obaveštajnom centru FSB, oružje korišćeno u napadu bilo je unapred pripremljeno na skrivenoj lokaciji. Ova činjenica dodatno ukazuje na stepen organizovanosti i planiranosti napada.

Hapšenje i pokušaj bekstva

Nakon napada, teroristi su pokušali da pobegnu automobilom, težeći da pređu rusko-ukrajinsku granicu. Međutim, akcijom specijalnih službi i policajaca, 11 osoba je privedeno, uključujući četvoricu terorista direktno umešanih u napad.

U ovom teškom trenutku, ruske vlasti su preduzele odlučne korake kako bi privedene osobe odgovarale za ovaj strašan čin. Sve oči su uprte ka istrazi koja će razotkriti pozadinu ovog užasnog događaja i pružiti odgovore porodicama i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Solo

24.03.2024 01:42

Rusis nikad da se nauce od gresaka prethodnih teroristickih napada na gradove Rusije ili je Votka preplavila nihove umove..i jos tragicnije da im je zemlja u ratu sa NTOM i Ukrajinom i oni da kultoroski odrzavaju neke koncerte bez obezbedjenja i zastite je da nepoverujes. I onda imamo jednog Vucica preplasenog i usplahiranog izvodi nasu naoruzanu Policiju ne da nas zastiti nego Ruse koji zive sad ovde..a Srpski kriminal nam preko glave evo vec decenijama ....