MUŽ NADE TOPČAGIĆ OTKRIO U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA: Otkrio šta se zapravo desilo!

Autor:

Zabava

24.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko se hitno oglasio nakon informacije da se slošilo Nadi Topčagić!

MUŽ NADE TOPČAGIĆ OTKRIO U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA: Otkrio šta se zapravo desilo!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

Večeras je odjeknula vest da je pevačica Nada Topčagić primljena u Urgentni centar iznenada i da joj je zdravstveno stanje ugroženo.

TIm povodom se za domaće medije oglasio Nadin izabranik, Zlatko, koji je otkrio šta se zapravo desilo, ali i u kakvom stanju je sada pevačica. 

- Čuo sam se sad pre 5 minuta sa njom, nije toliko loše. Sutra ću imati više informacija, sada sam sa decom, dobro je. Da ne predpostavljam ja šta je u pitanju, kada stignu rezultati, onda pričamo - poručio je Zlatko za Pink.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nada Topčagić

 

Poznata pevačica Nada Topčagić nedavno je primljena u Urgentni centar, a razlog njenog lošeg zdravstvenog stanja za sada ostaje nepoznat. Prema informacijama koje je Kurir dobio, pevačica se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ali detalji o prirodi tih problema još uvek nisu javno objavljeni. Situacija je zabrinjavajuća, a javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija o Nadinom zdravstvenom stanju.


Vest o Nadinom zdravstvenom stanju izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima i javnošću. Mnogi su izrazili podršku i brigu za pevačicu putem društvenih mreža, nadajući se da će uskoro dobiti pozitivne vesti o njenom oporavku. Nada Topčagić je godinama bila omiljena pevačica širom regiona, te nije iznenađujuće što je vest o njenom zdravstvenom stanju izazvala veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading