NADA TOPČAGIĆ HOSPITALIZOVANA: Pevačica hitno primljena u bolnicu!

Autor:

Zabava

24.03.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić primljena hitno u bolnicu!

NADA TOPČAGIĆ HOSPITALIZOVANA: Pevačica hitno primljena u bolnicu!

Foto: Prva TV Printscreen

Poznata pevačica Nada Topčagić nedavno je primljena u Urgentni centar, a razlog njenog lošeg zdravstvenog stanja za sada ostaje nepoznat. Prema informacijama koje je Kurir dobio, pevačica se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, ali detalji o prirodi tih problema još uvek nisu javno objavljeni. Situacija je zabrinjavajuća, a javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija o Nadinom zdravstvenom stanju.

Vest o Nadinom zdravstvenom stanju izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima i javnošću. Mnogi su izrazili podršku i brigu za pevačicu putem društvenih mreža, nadajući se da će uskoro dobiti pozitivne vesti o njenom oporavku. Nada Topčagić je godinama bila omiljena pevačica širom regiona, te nije iznenađujuće što je vest o njenom zdravstvenom stanju izazvala veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nada Topčagić

 

Poznata pevačica Nada Topčagić trenutno boravi na planini Tari sa suprugom Zlatkom Đorđevićem, ali umesto uživanja u lepim februarskim danima, njihovo vreme je ispunjeno posetama bolnicama. Naime, Nada je otkrila da je opterećena poslom oko kuće i brige o suprugu, koji je nedavno zadobio ozbiljnu povredu ruke.

- Toliko posla imamo oko kuće, uživam tek kada sam u hotelu. Ovako ne mogu da se opustim, moram mnogo da radim, da sređujem - rekla je Nada i ispričala kako je njen suprug povredio ruku:

- Došli smo pre pet dana, a odmah uveče je imao nezgodu. Ja sam mu kao neka ptica zloslutnica sve vreme govorila: "Nemoj da ideš oko kuće, ima puno leda". Bili smo u komšiluku da popijemo kafu, a kada smo se vratili, otišao je da zatvori kapiju. Tvrdio je da nema leda, ali ga je ipak bilo i pao je. Zdrobio je zglob desne ruke. Bukvalno je bolje bilo da je slomio ruku, ali ne, zdrobio je. Otišli smo kod doktora da mu pruže prvu pomoć, nisam znala ni koje su procedure. Čekala sam dva i po sata policiju. Snimio je zglob, a onda su nam rekli da moramo da idemo u Užice - rekla je Topčagićeva u jednom dahu, a njen suprug je u šali dobacio:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading