JELISAVETA ORAŠANIN BILA GLAVNI RAZLOG SVAĐA: Anđelki Prpić je zadavala NOĆNE MORE - Svi detalji isplivali na videlo!

Autor:

Zabava

24.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin zadavala je glavobolje!

JELISAVETA ORAŠANIN BILA GLAVNI RAZLOG SVAĐA: Anđelki Prpić je zadavala NOĆNE MORE - Svi detalji isplivali na videlo!

Foto: ATA Images

Serija "Andrija i Anđelka" prvi put je emitovana 2015. godine i od tada je osvojila srca gledalaca širom regiona. Glavne uloge tumačili su Andrija Milošević i Anđelka Prpić, koji su uspešno dočarali dinamiku muško-ženskih odnosa i probleme s kojima se parovi suočavaju. Jedan od neizostavnih problema u njihovom odnosu bila je ljubomora, a posebno intrigantan bio je sukob oko Andrijine tajanstvene koleginice, Danke.

Iako je njen lik bio obavijen misterijom, malo ko zna da je tu ulogu tumačila Jelisaveta Orašanin, koja je nedavno podelila jednu fotografiju sa seta na svom Instagram profilu.

 

 

Danka, lik koji je intrigirao publiku svojom misterioznošću, bio je tumačen od strane glumice Jelisavete Orašanin. Iako je njen lik ostao bez lica, Danka je ostavila snažan utisak svojim pojavljivanjem, posebno zahvaljujući Jelisavetinom talentu i karizmi. Ova zanimljiva činjenica baca novo svetlo na seriju i dodatno intrigira fanove ovog ostvarenja.


Nedavno su kružile glasine o privatnom životu Jelisavete Orašanin i njenom braku sa košarkašem Milošem Teodosićem. Iako su se pojavile spekulacije o mogućoj prevari, bliski izvor paru tvrdi da njihov brak i dalje funkcioniše kao i ranije. Bez obzira na medijske špekulacije, Jelisaveta se i dalje pojavljuje u javnosti, a nedavno se vratila u svoj stan bez supruga.

Kroz sve ovo, čini se da Jelisaveta Orašanin zrači snagom i odlučnošću, dok je javnost i dalje zaintrigirana njenim životom i ulogom u popularnoj seriji "Andrija i Anđelka".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading