UŽAS NA TARI: Auto se prevrnuo na krov, pogledajte šta se desilo!

Autor:

Vesti

24.03.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nezgoda na Tari: Auto se prevrnuo na krov u mestu Kaluđerske Bare

UŽAS NA TARI: Auto se prevrnuo na krov, pogledajte šta se desilo!

Foto: Tanjug/AP


Na popularnoj turističkoj destinaciji Tari, danas u popodnevnim satima, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Prema informacijama sa Instagram stranice "192", jedan automobil je proklizao i sleteo sa puta, završivši na krovu nedaleko od mesta Kaluđerske Bare.



Svedočenje očevidaca

Svedoci nesreće su podelili svoje utiske u komentarima ispod objavljene fotografije. Jedan od očevidaca je napisao: "Mi smo naišli 1 minut posle nesreće. U automobilu je bilo petoro Rusa, otac, majka, baka i dvoje dece. Srećom, niko nije povređen. Sneg je napadao bukvalno za 10 minuta, verovatno su išli malo brže. Najvažnije je da su dobro svi!"


Ova nezgoda naglašava rizike vožnje u zimskim uslovima, posebno na planinskim putevima gde se vremenski uslovi mogu brzo promeniti. Sneg koji je naglo napadao može biti izazov za vozače, a brzina kretanja vozila takođe može biti presudna u izbegavanju nezgoda.


Ovaj incident takođe ističe važnost poštovanja preventivnih mera prilikom vožnje u zimskim uslovima, uključujući prilagođavanje brzine uslovima na putu i redovnu proveru tehničke ispravnosti vozila.

Sa nadom da će se vozači i putnici pridržavati ovih mera opreza, nadamo se da će se slični incidenti izbeći u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading