GORI PORODIČNA KUĆA U LAĆARKU: Meštani gledali u šoku!

Autor:

Vesti

24.03.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična kuća u Laćarku zahvaćena požarom

GORI PORODIČNA KUĆA U LAĆARKU:  Meštani gledali u šoku!

Foto: shutterstock


Večeras je došlo do požara u delu Karađorđeve ulice u selu Laćarak, gde je izbila vatra u jednoj porodičnoj kući. Prema informacijama "Laćaračkih vesti", vatrogasci su brzo reagovali i uspeli da savladaju vatrenu stihiju pre nego što je nanela veće štete. Hitna medicinska pomoć i policija takođe su stigle na lice mesta kako bi pružile neophodnu pomoć i obezbedile situaciju.

Intervencija vatrogasaca i brza reakcija Hitne medicinske pomoći

Vatrogasci su se hrabro borili sa plamenom, rizikujući svoje živote kako bi zaštitili imovinu i bezbednost građana. Hitna medicinska pomoć je pružila podršku i obezbedila da nema povređenih osoba, čime je sprečena potencijalna tragedija.

Policijska istraga i uzrok požara

Policija je preuzela kontrolu nad situacijom i započela istragu kako bi utvrdila uzrok požara. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok još uvek nije poznat, ali će nadležni organi uložiti napore da otkriju šta je izazvalo ovaj incident.

Situacije poput ove nas podsećaju na hrabrost i spremnost naših vatrogasaca, kao i važnost brze reakcije i koordinacije hitnih službi. Nadamo se da će porodica koja je pogođena ovim događajem pronaći snagu da prevaziđe ovo teško iskustvo i da će zajednica pružiti podršku u obnovi njihovog doma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading