MILAN MANDARIĆ SE VRAĆA U SRPSKI FUDBAL! Evo u KOJI klub!

Autor:

Sport

24.03.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će se obradovati ovakvom raspletu situacije.

MILAN MANDARIĆ SE VRAĆA U SRPSKI FUDBAL! Evo u KOJI klub!

Foto: NK Olimpija

Čuveni biznismen 85-godišnji biznismen, Milan Mandarić  će od utorka 26. marta zvanično postati potpredsednik Fudbalskog kluba Vojvodina.

Tog dana će se održati Skupština kluba, na kojoj će mu društvo na potpredsedničkoj funkciju praviti Miroslav Tanjga, nekadašnji fudbaler Vojvodine i kum Siniše Mihajlovića, ekskluzivno saznaje Dnevnik.

Foto: FSS

Milan Mandarić i Dragan Stojković Piksi

Nekoliko puta ranije je najavljivan dolazak Milana Mandarića u Vojvodinu. Međutim, tek je aktuelna uprava na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem uspela da dogovori dolazak Mandarića.

- Ako bih se ikada odlučio da radim u Srbiji, došao bih u Vojvodinu. To je klub koji mi je donosio najviše radosti, ali i najviše bola. Toliko sam batina od oca dobijao zato što sam bežao sa nastave da bih stigao na utakmice Vojvodine. I na treninge sam stizao, opet nauštrb školskih obaveza - rekao je jednom Mandarić. 

Mandarić je rođen u Lici, ali je stalno isticao da mu je najbolji deo života bio onaj proveden u Novom Sadu, gde je odrastao i školovao se. Sa 26 godina je otišao u Beograd, a potom preko Švajcarske se otisnuo u Ameriku, gde je postao uspešan biznismen i fudbalski radnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading