MISLIO JE DA JE LUKAV, A NIJE NI PRIBLIŽNO: Muž je prevario sa drugaricom, ali OVAJ detalj mu je glave došao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni pomislio da će ga ovo otkriti.

MISLIO JE DA JE LUKAV, A NIJE NI PRIBLIŽNO: Muž je prevario sa drugaricom, ali OVAJ detalj mu je glave došao!

Foto: Tik Tok/meg.c.mcgee

Tiktokerka Megan nedavno je šokirala svoje pratioce kada je podelila video u kojem je otvoreno progovorila o kraju svog braka. Ona je otkrila da je saznala da je njen suprug vara zahvaljujući aplikaciji za treniranje, Strava.

Megan je u svom video snimku iznela detalje o tome kako je otkrila prevaru. Objasnila je da su njen bivši suprug i ona pratili jedno drugo na ovoj aplikaciji, koja prikazuje mapu i rutu trčanja, Megan je otkrila da je primetila nešto sumnjivo.
 

- Bilo je mnogo dana kad bi išao sam na trčanje, a ja bih ostala kod kuće i vežbala. Sećam se i da sam mu predlagala da odem s njim, ali on bi uvek smislio izgovor - ispričala je ona.

Foto: YouTube/meg.c.mcgee

Megan je žena koju je partner prevario sa drugaricom

Kada joj  je jednog dana rekao da je vreme za pauzu u odnosu, počela je malo više da istražuje.

- Kao i svi muškarci koju varaju, i on je mislio da je jako lukav i prikrivao je tragove, a ja sam iz različitih izvora počela da dobijam informacije - ispričala je, dodajući kako je sve bilo jasno kad je pretražila aplikaciju, piše "Najzena".

@meg.c.mcgee Brb, applying for the FBI 🕵🏼‍♀️ @Strava #fyp #storytime #cheater ♬ original sound - Meg

Varao je sa prijateljicom

- Gledajući njegove mape, videla sam da je svoje "trčanje" započeo u našoj kući, a završio bi u njenoj kući. Živela je udaljena manje od kilometar od nas - otkrila je žena u videu koji je pregledan više od dva miliona puta. 

Takođe, neki su se našli u istoj situaciji kao ona te su otkrili da nije jedina koja je na ovaj način otkrila prevaru, odnosno zahvaljujući aplikaciji.

Neko je pitao da li je reč o bliskoj drugarici koja je učestvovala u prevari, ona je potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading