JA SAM ČISTA DESETKA, ALI ME SVAKI BIVŠI PREVARI: Dobro se zagledajte u OVU FOTKU, da li postoji problem? (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak ni to što je model, ne pomaže.

JA SAM ČISTA DESETKA, ALI ME SVAKI BIVŠI PREVARI: Dobro se zagledajte u OVU FOTKU, da li postoji problem? (FOTO)

Foto: instagram/louannajasmin

Louana Jasmin je dobila posao modela zbog svog zavodljivog i atraktivnog fizičkog izgleda. Ima dugu, ravnu kosu, blistave zelene oči i zavidnu figuru. Takođe, naporno radi na održavanju svog glamuroznog izgleda i često se podvrgava kozmetičkim procedurama kao što su fileri. Ali, to ne sprečava muškarce da je varaju.

Ova 31-godišnjakinja iz Mančestera rekla je da ju je većina bivših prevarila i da "ne može da shvati zašto" jer je ona 10 od 10 kada je u pitanju fizički izgled.

- Ja sam neverovatno atraktivna 10 od 10, ali skoro svaki momak kog sam imala me je prevario... Sigurno ne mogu da nađu nikoga lepšeg od mene? Bila sam prevarena toliko puta od kada sam bila tinejdžerka – bukvalno ne znam koji je to broj - rekla je ona za Fabulous.

Foto: instagram/louannajasmin

Jamin je atraktivna devojka koju skoro svaki momak prevari

Dok se momci fokusiraju na njen izgled i ne trude se da je upoznaju kako treba, ona se plaši da "što je žena zgodnija, veća je verovatnoća da će biti prevarena".

- Čim čovek shvati da imam ličnost i mozak, kao da ne može da se nosi sa tim i traži negde drugde. Volim da pričam o naučnoj fantastici, muzici i filmovima. Ali ne daj Bože da ikada postoji zgodna žena koja ima svoje mišljenje - rekla je ona.

Tvrdi da je zanimaju i "loši momci" iako zna da verovatno neće biti verni, piše "Dejli star".

To je bio slučaj sa jednim od njenih bivših ljubavnika, koji je na kraju prevario i zbog kog je patila. Zbog ovih iskustava, Luana je izgubila veru u muškarce – pa izbegava zabavljanje i veze po svaku cenu. U pokušaju da pronađe pravog, ona se trudi da pronađe nekog momka.

To, međutim, nosi sa sobom probleme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading