SVI SU NEMO POSMATRALI PLESNU TAČKU DOK JE ON NIJE UPROPASTIO: Plesačici SEVNULO sve što je htela da sakrije (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku plesa momak je napravio veliku grešku i povredio devojku.

SVI SU NEMO POSMATRALI PLESNU TAČKU DOK JE ON NIJE UPROPASTIO: Plesačici SEVNULO sve što je htela da sakrije (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/salsa.dancelover.tv

Instagram stranica posvećena svima onima koje vole salsu često objavljuje video snimke parova koji plešu, ali nekada i onih koji dožive peh. Jedan plesni par na samom početku tačke je zablistao. Devojka je nosila roze kostim, kao i muškarac, a onda su zajedno odigrali. 

Na samom početku devojka se nalazi na ramenima partnera, a onda je on baca. U momentu kada treba da je uhvati, devojka pada na pod. Zanimljivo je što istog momenta ona reaguje, skače i nastavlja plesnu tačku kao da ništa nije bilo. Devojka je jako udarila desnu nogu na koju je i pala, ali dalje igra kao da se to nije desilo, dok su joj plesni pokreti precizni.

Foto: tiktok/salsa.dancelover.tv

Devojka pada na nastupu

Nijednom grimasom nije odala da li je noga boli, dok se ni na licu njenog partnera nije primetio strah. Oni su profesionalno završili ono što su započeli. Ipak, ono što je ljude razbesnelo je to što je izgledalo kao da je momak zaboravio da je uhvati. Ako je suditi prema komentarima ispod videa koji je objavljen na Instagramu, svi krive plesača da je zaboravio ključni pokret.

- Kako si mogao da zaboraviš da je uhvatiš? Ona je pravi profesionalac!

- Bila je tako hrabra i profesionalna!

- Zabolelo me dok sam gledala.

- Čovek se čak ni ne trudi da je uhvati.

- Ona je neverovatna.

- Deluje mi kao da je boli, ali da je svakako plesala.

- Nadam se da se nije povredila - pisali su joj.

Šta vi mislite, da li je kriv momak?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading