LJUBAVNICA MOG MUŽA ME DODALA ZA "PRIJATELJA": Bez srama samo joj OVO ponudila, usledio je HAOS!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se divili ovoj ženi, zbog načina kako je podnela izdaju.

LJUBAVNICA MOG MUŽA ME DODALA ZA "PRIJATELJA": Bez srama samo joj OVO ponudila, usledio je HAOS!

Foto: shutterstock

Nakon primetnog pogoršanja odnosa sa suprugom, anonimna žena je odlučila da se više posveti svom braku, ali bezuspešno. Kada je konačno odlučila da saopšti suprugu da želi razvod, saznala je za njegovu ljubavnicu. Međutim, umesto očekivane tuge i besa, njen odgovor na preljubu bio je daleko neočekivaniji.

Brak se pretvorio u noćnu moru

Pre rođenja deteta, brak anonimne žene je bio ispunjen romansom, pažnjom i ljubavlju. Međutim, nakon nekog vremena, stvari su se promenile. Suprug je postao udaljen i kritičan, a romansa je nestala iz njihovog odnosa. Nakon neuspešnih pokušaja da poprave brak, žena je odlučila da predloži razvod.

Republika

Foto: shutterstock

Nakon što je zapratila na Instagramu, shvatila je da je to ljubavnica od njenog muža

- Jedno veče sam ga pitala seća li se da mi je pri svakom našem sastanku donosio cveće, a on mi je na to odgovorio da ovde nema gde da se kupi cveće. Šokirala sam se, a on mi je na moju vidno iznerviranu grimasu dodao da "ružičasti svet ne traje zauvek" - počela je priču.

Nakon tog razgvora su nastavili da žive u stanu poput komšija, a onda je usledio haos. Nepoznata devojka je zapratila na Instagramu, a da nisu imale bilo kakve povezanosti. Kockice su se odmah posložile, ona mu je ljubavnica. 

- Pretpostavljam da ste zajedno?, poslala sam joj poruku, na šta mi je ona odgovorila kako im uskoro sledi prva godišnjica - ispričala je prevarena žena. 


Kada je saznala za muževljevu ljubavnicu, umesto očekivane tuge, žena je reagovala potpuno neočekivano. Umesto suza i besa, ona je odlučila da se obrati ljubavnici i ponudi joj čak i novčanu nadoknadu ako ga odvede "zauvek". Ova reakcija izazvala je zaprepašćenje kod ljubavnice, koja je na kraju prekinula svaki kontakt.


Nakon razgovora sa mužem, oboje su se složili da je najbolje rešenje razvod. Ova neočekivana reakcija na preljubu dovela je do iznenađujućeg završetka - supružnici su se dogovorili o rastanku, zahvaljujući ženinoj hladnoj reakciji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading