SVI SU BULJILI U BRINETU U PRODAVNICI: Podigla je i zatresla onim "dole", a o reakciji muškarca do nje tek će se pričati! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka sa bujnim oblinama pred svima je pripredila šou.

SVI SU BULJILI U BRINETU U PRODAVNICI: Podigla je i zatresla onim "dole", a o reakciji muškarca do nje tek će se pričati!  (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/vickyxlikexwoahhhh

Viktorija Adad je influenserka koju bi svako primetio. Kako u prodavnici tako i na nekom drugom mestu, ova mlada devojka se uvek potrudi da ostavi utisak. Bodi pozitivnost je postao trend te ćete na društvenim mrežama primetiti kako devojke, tako i trenere, poznate ličnosti koji žele da pokažu realnu sliku svog tela.

Mlada Viktorija odlučila je da pokaže svoje obline tokom jednog pojavljivanja u marketu

Devojka je namerno navlačila helanke, a onda je u videu zamrdala oblinama. U helankama koje je obukla sve se treslo, a verujemo da su prolaznici ostali šokirani.

Inače, lepa brineta očigledno zna kako da privuče pažnju jer ovo nije jedini snimak tog tipa. Viktoriju prati na društvenoj mreži Instagram blizu dva miliona ljudi, a očigledno ovaj je jedan od omiljenih njenih pratilaca, ipak, bilo je i onih koji su je kritikovali.

Foto: instagram/printscreen/vickyxlikexwoahhhh

Devojka koja je tresla zadnjicom u marketu

- Tužno!

- Ovo nas jednostavno ne zanima!

- Preslatka si, ali ovo ti nije potrebno.

- O čemu li misli ovaj muškarac do tebe?!

- Ako ti nije prijatno zašto ovo nosiš - bili su samo neki od ironičnih komenatara na mrežama ispod njenog videa.

Video je prikupio blizu milion pregleda, a mnogi su se pitali kako muškarac pored nje uopšte nije ni primetio ovu vruću scenu koja se dešava tik do njega.

Popularna po svojim oblinama, devojka je odlučila da to iskoristi te je ovakav sadržaj veoma čest na njenom profilu na društvenoj mreži.

Video pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading