KAKO POSLE BOTOKSA IZGLEDA LICE ADRIANE LIME? Ne liči na sebi, svi se pitaju ZAŠTO je to uradila?! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorijin anđeo ne liči na sebe, izgleda da je podlegla trendovima.

KAKO POSLE BOTOKSA IZGLEDA LICE ADRIANE LIME? Ne liči na sebi, svi se pitaju ZAŠTO je to uradila?! (FOTO)

Foto: Credit: Dima Gavrysh / Everett / Profimedia

Adriana Lima od kako se vratila u manekenske vode privlači pažnju gde god da se pojavi.  Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje i izazvalo brojne spekulacije jeste njen izgled koji je bio drugačiji nego što smo navikli da je vidimo.

Estetske korekcije ili nešto drugo?

Adrijana se pojavila sa vidno iskošenim očima i podignutim obrvama, što je izazvalo lavinu komentara i spekulacija o eventualnim estetskim korekcijama. Fotografije su munjevitom brzinom obišle sve medije i društvene mreže, dok su mnogi komentarisali da nekadašnji Viktorijin anđeo izgleda značajno drugačije. Ovakav izgled podigao je mnogo prašine, a stručnjaci su se uključili u raspravu objašnjavajući da podizanje spoljne ivice obrve može rezultovati podizanjem uglova očiju i kože u tom području.

Foto: Credit: Schneider-Press/Erwin Sch / Sipa Press / Profimedia

Adriana Lima danas izgleda ovako


Reakcije javnosti nisu izostale, a mnogi su se zapitali šta se to tačno desilo sa licem Adrijane Lime. Komentari poput "Šta nije u redu sa njenim licem?" ili "Moram odmah da otkrijem šta se desilo sa licem Adrijane Lime" samo su neki od mnogobrojnih koji su se mogli pročitati na društvenim mrežama. Njena transformacija izazvala je živu raspravu među fanovima i pratio je niz pretpostavki o motivima za promene, prenosi "Gloria".

Ovako iznenađujuća promena izgleda Adrijane Lime sigurno će nastaviti da intrigira javnost i postavlja pitanje o prirodnim promenama ili eventualnim korekcijama. S obzirom na to da je Adrijana poznata po svom besprekornom izgledu, svaka promena privlači ogromnu pažnju i izaziva brojne spekulacije.

 

Da podsetimo, ona se 2018. godine povukla iz manekenke karijere jer je odlučila da se neko vreme posveti porodici. Prošle godine se ponovo pridružila Viktorija sikret timu. Ima troje dece, sa srpskim košarkašem Markom Jarićem - Valentinu i Senu i sa filmskim producentom Andreom Lmeresom sina Sajana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading