VENČANICA MLADE IZ PRIŠTINE NAPRAVILA HAOS! Jedni tvrde da je OVO SKANDAL, drugi da je BOGINJA: "Kao đubre" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak venčanice izazvao je pravu buru komentara na mrežama.

VENČANICA MLADE IZ PRIŠTINE NAPRAVILA HAOS! Jedni tvrde da je OVO SKANDAL, drugi da je BOGINJA: "Kao đubre" (VIDEO)

Foto: instagram/blini_official

Snimak mlade

Snimak jedne venčanice koju potpisuje brend sa Kosova nedavno je obišao pola sveta i izazvao pravu buru na društvenim mrežama. Modna kuća iz Prištine specijalizovana za izradu venčanica nedavno je podelila snimak lepe manekenke u raskošnoj, neverovatno upečatljivoj venčanici koju su oni dizajnirali. "Osećajte se kao kraljica na svom venčanju", piše u opisu snimka na kome model nosi bajkovitu haljinu u beloj boji protkanu srebrnim štrasom, te rukavima i gornjim delom koji vizuelno kreiraju oblik leptira.

Viralni hit sa preko 1,7 miliona pregleda

Ovaj video ubrzo je postao viralan i zabeležio je preko 1,7 miliona pregleda, te u odeljku komentara okupio korisnike iz različitih delova sveta. Neke od reakcija su bile puna hvale, dok su druge bile šokirane dubinom dekoltea na ovoj pompeznoj toaleti.


Kontroverze oko dubokog dekoltea

Kreacija, koja inače košta oko 4.500 evra, svakako ostavlja snažan utisak, luksuzna je i neobična, ali jedan detalj je mnogima zasmetao. Većini se ne dopada činjenica da neka nevesta nosi na venčanju dekolte toliko dubok da grudi svakog trenutka mogu da joj "izlete" iz haljine. Komentari su se razlikovali, od pohvala do kritika, a mnogi su izrazili zabrinutost zbog praktičnosti haljine tokom venčanja.

 

"Izgleda kao đubre", bio je samo jedan od komentara.

Dok je ova venčanica definitivno izazvala podeljene reakcije širom sveta, ostaje da se vidi da li će trend dubokih dekoltea dobiti veću popularnost ili će se zadržati na kontroverzama i dilemama. Jedno je sigurno - haljina je postala nezaobilazna tema u svetu venčanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading