VODITELJKI UŠAO BUMBAR U HALJINU, PA POKAZALA ONO ŠTO NIJE PLANIRALA: Gledaoci se RASPAMETILI onim što je ispalo (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla je gornji deo haljine i sve se videlo.

VODITELJKI UŠAO BUMBAR U HALJINU, PA POKAZALA ONO ŠTO NIJE PLANIRALA: Gledaoci se RASPAMETILI onim što je ispalo (VIDEO)

Foto: Instagram video/letysaha

Voditeljki upao bumbar u haljinu

Leti Sahagun, poznata voditeljka i reporterka TNT America Latina, nedavno je doživela neobičnu nesreću dok je izveštavala sa crvenog tepiha. Naime, tokom izveštavanja, insekt je iznenada sleteo na njenu ruku i potom se pomerio između njenih grudi, izazivajući neočekivanu reakciju voditeljke.

Voditeljka je odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima na Instagramu. Njena objava brzo je postala viralna, prikupivši skoro 100.000 lajkova za samo tri nedelje. Uz objavu, Sahagun je napisala:

- Ponekad se takve situacije dešavaju dok snimamo - pokazujući svoj smisao za humor i samopouzdanje čak i u neobičnim situacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lety Sahagun (@letysaha)

Leti Sahagun je poznata po svom izvanrednom izveštavanju sa crvenih tepiha velikih događaja. Već 2020. godine, izveštavala je sa svoje prve dodele Oskara, što je potvrda njenog statusa kao vrhunskog novinara sa više od 10 godina iskustva. Njen talenat i poznavanje filmske industrije čine je idealnim izborom za ovakve zadatke.

Ovaj incident nije samo pokazao njenu sposobnost da se nosi sa neočekivanim situacijama, već je istakao i njenu popularnost i simpatičan pristup u javnosti. Njen profesionalni pristup izveštavanju i sposobnost da se smeje čak i u nezgodnim trenucima čine je omiljenom među gledaocima.

Društvo se nasmejalo ovom incidentu, a komentari na društvenim mrežama su bili ispunjeni podrškom i simpatijama za Leti Sahagun. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading