DŽELAT VEČITIH OZVANIČIO TRANSFER! Bivši igrač Zvezde ponovo u STAROM jatu!

Autor:

Sport

08.02.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački košarkaš Alen Omić potpisao je ugovor sa Cedevita Olimpijom do kraja sezone, saopštio je danas klub iz Ljubljane.

DŽELAT VEČITIH OZVANIČIO TRANSFER! Bivši igrač Zvezde ponovo u STAROM jatu!

Foto: Starsport

Alen Omić i Nikola Kalinić

Omić je prvi deo sezone proveo u Kini i Francuskoj. On se vratio u Cedevita Olimpiju, koju je napustio na kraju prošle sezone.

Slovenački centar je prvi put igrao za klub iz Ljubljane od 2012. do 2015. godine, a u Cedevita Olimpiju se vratio u novembru 2021.

- Imam utisak da nisam ni odlazio iz Cedevita Olimpije. Imam porodicu van terena i porodicu koju predstavlja Cedevita Olimpija. Jedva čekam da se priključim saigračima i verujem da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ciljeve - rekao je Omić.

Alen je tokom karijere, između ostalih, igrao i za Gran Kanariju, Efes, Unikahu, Hapoel Jerusalim, Crvenu zvezdu, podgoričku Budućnost, Olimpiju iz Milana i španski Huventud.

 

 

Ekipu je u međuvremenu napustio Karlo Matković, koji se otisnuo "preko bare", pa su u Ljubljani ekspresno reagovali i našli novo rešenje.

"Zmajevi" su u ovom momentu na poziciji četiri u AdmiralBetABA ligi sa skorom 13-6 i bilo im je neophodno pojačanje posle odlaska najboljeg igrača.

Podsetimo, Cedevita Olimpija je ove sezone najgori tim u Evrokupu, gde je u 18 kola ostvarila samo jednu pobedu, ali je u regionalnom takmičenju uspela da savlada oba večita rivala, Crvenu zvezdu i Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading