SFEROPULOS MISTERIOZNO KRATAK POSLE PORAZA: Budućnost je ŽELELA POBEDU VIŠE!

Autor:

Sport

05.02.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dobro crveno-beli izgledali u Morači.

SFEROPULOS MISTERIOZNO KRATAK POSLE PORAZA: Budućnost je ŽELELA POBEDU VIŠE!

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti pobedili su Crvenu zvezdu u Morači rezultatom 84:62 (22:18, 24:18, 13:15, 25:11) u 19. kolu AdmiralBet ABA lige. Bio je to drugi poraz na gostovanjima za izabranike Janisa Sferopulosa, koji su prethodno poraženi u Stožicama od Cedevita Olimpije, a treći ukupno od početka sezone.

Posle poraza, za medije je govorio stručnjak crveno-belih, Janis Sferopulos. 

- Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobedi. Želeli su je više, pogodili su sve. Izgubili smo loptu devet puta u poslednjoj četvrtini, nažalost, nismo nikada ni bili u igri - rekao je grčki stručnjak i dodao o navijačima:

 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

- Bila je okej, tipična atmosfera za tim koji ima svoje navijače.

Budućnost je do pobede vodio Jogi Ferel s 18 poena, ali je značajnu rolu odigrao Kenan Kamenjaš s 12 poena, postignutih baš onda kada se rezultat lomio, a crveno-beli pokušavali da se rezultatski vrate. Efikasniji od njega bio je Flečer Megi s 13 poena.

Kod Crvene zvezde, Luka Mitrović je izdominirao s 16 poena, dok je Nedović jedini još bio dvocifren s 10 poena.

Posle poraza klub sa Malog Kalemegdana ostaće prvi na tabeli AdmiralBet ABA lige. Ovo će im biti tek treći poraz. Njihov večerašnji protivnik je trenutno drugoplasiran, a na kratko će preskočiti Partizan, dok crno-beli ne završe svoj susret protiv Splita koji je počeo u 19.00 časova. 

Sledeći susret Zvezde je protiv Žalgirisa u Evroligi, a posle ovog meča sleduje joj takmičenje na Kupu Radivoja Koraća u Nišu od 14. do 17. februara. 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading