OD PLUS SAJZ MANEKENKE NIŠTA NIJE OSTALO: Ešli DRASTIČNO promenila izgled, FANOVI besni i razočarani! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Grejem razočarala fanove.

OD PLUS SAJZ MANEKENKE NIŠTA NIJE OSTALO: Ešli DRASTIČNO promenila izgled, FANOVI besni i razočarani! (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/video/ashleygraham

Ešli

Najpoznatija plus sajz manekenka, Ešli Grejem, koja je više puta proglašena za najse*sepilniju ženu, upravo zbog svojih oblina, šokirala je nedavno svoje fanove. Kako se vidi po slikama i snimcima, izgleda da je zanosna manekenka krenula putem kuda i sve ostale njene koleginice - u mršavljenje.

Ešli se snimila u donjem vešu, a mnogi su primetili da izgleda mršavije nego pre. Poznata po svojim oblinama i tome što ponosno nosi i pokazuje svoje strije, celulit i ostale nesavršenosti, Ešli je iznenadila fanove s par kilograma manje.

Osim pukog poziranja, Ešli je u videu otkrila nekoliko saveta svima onima koji žele da pokrenu sopstveni biznis. Kako kaže, caka je u tome da ne čekate pravi trenutak da počnete, već treba da krenete i "pre nego što se spremni", dok će odgovori na vaše nedoumice usput da se jave.

Ešli je oduvek bila zagovornik prihvatanja tela onakvim kakvo jeste, ali sada je očigledno da je krenula putem mršavljenja. Ovo je pokrenulo diskusiju o tome da li je Ešli izdala svoje ideale ili je u pitanju samo njena lična odluka o promeni izgleda, prenosi "Mondo".
 

Fanovi su bez "dlake na jeziku" komentarisali njen izgled, pomalo razočarani: "Znači, sada svaka slavna osoba gubi kilograme. Toliko o različitosti", "A šta je s pozitivnim stavom o fizičkom izgledu?", "Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom", "Vau, kakav gubitak težine", pisali su joj u komentarima ispod videa. Da li će da poklekne trendovima i odustane od svoje plus sajz titule, ostaje da vidimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading