UBIO GA ZBOG ŠAKE NOVCA, A SAD MU PRETI DOŽIVOTNA: Ubica i žrtva radili zajedno, pa poslovni sukob prerastao u tragediju!

Autor: M.B.

Hronika

08.02.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubici Veljku Miletiću preti doživotna kazna.

UBIO GA ZBOG ŠAKE NOVCA, A SAD MU PRETI DOŽIVOTNA: Ubica i žrtva radili zajedno, pa poslovni sukob prerastao u tragediju!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu protiv Veljka Miletića (24) za teško ubistvo iz niskih pobuda, za šta je propisana kazna zatvora od 10 godina do doživotne.

Pored ubistva Tarika Hasanovića (21), optužen je i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala, što dodatno komplikuje njegov pravni položaj. Zločin se dogodio septembra prošle godine ispred jednog hotela u Novopazarskoj Banji, pred očima mnogobrojnih svedoka. Za život teško povređenog Novopazarca preminuo je posle 12 dana u Kliničkom centru Kragujevac.


Veljko Miletić može da bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora ukoliko bude proglašen krivim za teško ubistvo iz niskih pobuda. Ovo je situacija koja dodatno naglašava ozbiljnost optužbi i moguće posledice za optuženog.


Radni sukob koji je prerastao u tragediju

Ubica i njegova žrtva su radili zajedno u restoranu hotela. Spekuliše se da je motiv zločina svađa oko deljenja bakšiša. Ova tragična situacija ukazuje na potencijalne opasnosti radnih sukoba i stresa koji mogu nastati u ugostiteljskoj industriji, gde su finansijski pritisci česti, a radnici često podložni stresu.

Ovaj slučaj je izazvao veliku zabrinutost u zajednici, posebno imajući u vidu da se zločin dogodio pred mnogobrojnim svedocima, što ukazuje na to da nasilje može iskrsnuti bilo gde i bilo kada, čak i na javnim mestima poput hotela.


Osim optužbe za teško ubistvo, Veljko Miletić se suočava i sa optužbom za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala. Ovo dodatno komplikuje njegov pravni položaj, i ukazuje na potencijalno opasno okruženje u kome je zločin počinjen.

Teško povređeni Novopazarac

Za život teško povređenog Novopazarca preminuo je posle 12 dana u Kliničkom centru Kragujevac. Ova tragična smrt dodatno naglašava ozbiljnost situacije i posledice koje je zločin izazvao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading