PROBLEMI ZA ZVEZDU: Teodosić PROPUŠTA i Makabi! Na "Ponos Izraela" BEZ TRI IGRAČA!

Autor:

Sport

13.03.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se kadrovske nevolje za crveno-bele.

PROBLEMI ZA ZVEZDU: Teodosić PROPUŠTA i Makabi! Na "Ponos Izraela" BEZ TRI IGRAČA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Makabi u okviru 29. kola Evrolige u četvrtak od 19.00 časova, a Janis Sferopulos ponovo ima velikih problema sa izostankom igrača.

Naime, najbolji igrač crveno-belih Miloš Teodosić će biti van stroja i na ovom meču, a ista je situacija i sa Trejom Tompkinsom, kao i sa Nikolom Topićem.

Amerikanac još uvek nije debitovao za Zvezdu i oporavlja se od povrede kolena, dok je mladi Topić počeo da trenira sa ekipom, ali njegovo telo nije spremno za ovakav izazov.

Crveno-beli su se praktično oprostili od borbe za plej-in, nalaze se na 16. mestu elitnog takmičenja sa skorom 10-18, dok je Makabi na devetoj poziciji sa 15 pobeda uz 13 poraza.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

 

Ipak, Zvezda će dati sve od sebe da trijumfuje u ovom meču, a da su kadri za tako nešto su već pokazali, jer su u prvom duelu ova dva tima slavili rezultatom 98:92.

Ključni igrač crveno-belih na ovom susretu bio je upravo Miloš Teodosić koji će propustiti naredni duel, a tada je odigrao jednu od najboljih partija u karijeri.

Teo je postigao 27 poena i podelio 14 asistencija, a sigurno je da će sutra ekstremno nedostajati svojim saigračima.

Džoel Bolomboj je takođe briljirao sa 18 poena, a upravo on bi uz Jaga i Mitrovića mogao da bude ključni faktor u predstojećem meču.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading