BIZARNA TEORIJA ZAVERE ŠIRI SE FRANCUSKOM: Prva dama Francuske je rođena kao muškarac!?

Autor:

Svet

13.03.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu bizarnu zaveru prvi je objavio krajnje desni časopis Faits et Documents nakon što je Emanuel Makron (46) osvojio drugi mandat 2022.

BIZARNA TEORIJA ZAVERE ŠIRI SE FRANCUSKOM: Prva dama Francuske je rođena kao muškarac!?

Foto: Shutterstock

Kendis Ovens, kontroverzna konzervativna komentatorka, na društvenoj mreži X iznela je bizarnu teoriju o tome da je Brižit Makron (70) zapravo rođena kao muškarac. Ovu bizarnu zaveru prvi je objavio krajnje desni časopis Faits et Documents nakon što je Emanuel Makron (46) osvojio drugi mandat 2022.

Naime, priča se da je francuska prva dama ustvari rođena kao Žan Mišel Trogneuk, pre nego što je u 30. godini konačno započela život kao žena. Osim toga, navodi se i da nije rodila nijedno od svoje troje dece, a za njenog prvog muža, 69-godišnjeg penzionisanog bankara, koji je 2020. navodno umro kao pustinjak, tvrdi se da nikad nije ni postojao.

- Nakon što sam sve detaljno istražila, uverena sam da je Brižit Makron zapravo muškarac i spremna sam staviti svoj celokupni ugled na kocku zbog ove tvrdnje. Svaki novinar ili publikacija koji pokušavaju odbaciti ovu verodostojnost odmah se mogu identifikovati kao establišment. Ne nameravam odustati od ove priče i pozivam ostale novinare da se pozabave ovom eksplozivnom pričom. Ako Brižit Makron zaista želi opovrgnuti ove tvrdnje, neka objavi fotografije iz prvih 30 godina svoga života. Ali ne, ona to neće učiniti, lakše joj je ljude nazivati nazadnima i transfobnima. Pa samo nam pokaži stare fotografije - izjavila je Kendis Oven.

Ovens je takođe analizirala retku fotografiju oporodice Brižit Makron dok je ona bila dete te zaključila da su prva dama Francuske i njen stariji brat zapravo ista osoba.

- Teorija je da je prva dama Brižit Makron rođena kao Žan Mišel Trogneuk, tako da je ona zapravo Žan Mišel. Znači on je 30 godina živeo kao muškarac, dobio petoro dece, a onda je u dobi od 30 godina postao Brižit. Pa bilo bi potpuno ludo kad biste rekli da ove dve osobe (Brižit i Žan Mišel) nisu neverojatno slične. Uostalom, zašto onda Žan Mišela, za kojeg tvrdi da joj je brat, odbija predstaviti javnosti? Ako ti je zaista brat, molim te, samo se prošetaj s njim da se i mi napokon uverimo u to - rekla je Kendis Ovens.

Videozapisi u kojima novinari potiču i hvale ovu zaveru o prvoj dami Francuske u međuvremenu su uklonjeni s YouTube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DRBIJA

13.03.2024 17:06

Sve su to izopacene zapadne nakaze