REPUBLIKA OTKRIVA NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo DA LI ćemo gledati MItrovića na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

01.04.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje procene daju jasne indikacije.

REPUBLIKA OTKRIVA NAJNOVIJE INFORMACIJE: Evo DA LI ćemo gledati MItrovića na Evropskom prvenstvu!

Foto: www.profimedia.rs

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret.

Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Stevan Dika Stojanović otkrio je da će mirovanje trajati od četiri do šest nedelja prema prvim procenama, ali da se čekaju dodatne kontrole. 

- Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja - rekao je Dika. 

Sa ovim procenama, jasno je da će i sa malo dužim oporavkom od šest nedelja, naš golgeter imati čak mesec dana da se pripremi za predstojeći EURO. 

Foto: Al Hilal

Aleksandar Mitrović

Takođe, saudijska liga se završava 27. maja, tako da Mitar neće imati druge obaveze, sem da se u treningom postara da u najboljem mogućem stanju priključi nacionalnom timu. 

Iako je Dragan Stojkovič Piksi rekao da posle Svetskog prvenstva u Kataru neće više voditi "rovite" fudbalere, čini se da je ovo dovoljan period pripreme da se naš najbolji napadač ne smatra nespremnim. 

U svakom slučaju, ako su sve procene tačne, Aleksandar Mitrović će se naći u Nemačkoj 99%, a kako je naš selektor svojevremeno takođe rekao, igraće i bez noge i glave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading