NOVI DETALJI O POVREDI MITROVIĆA! Evo KOLIKO će odsustvovati i PROPUŠTA li EURO!

Autor:

Sport

01.04.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da možemo da odahnemo.

NOVI DETALJI O POVREDI MITROVIĆA! Evo KOLIKO će odsustvovati i PROPUŠTA li EURO!

Foto: Starsport

Slutilo je na još jedno veče Aleksandra Mitrovića kada je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Leto, a sa njim i Evropsko prvenstvo stiže za svega dva i po meseca, te se ovdašnja javnost ozbiljno zabrinula kada su osvanule vesti da bi, u najgorem scenariju, Mitrović mogao da odsustvuje tri do četiri meseca.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Ipak, Dika Stojanović je za "Kurir" otkrio najnovije informacije o povredi i potencijalnom odsustvu srpskog centarfora sa terena, a one mogu da nas raduju.

- Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja - rekao je Stevan Stojanović i dodao:

- Ipak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će lekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading