ETO NOVOG HAOSA U NAJAVI: Banda greškom ubila PETORO TURISTA! Predsednik van sebe, doneo je jedinu normalnu odluku (VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica napadača upala su preko terase u hotelske sobe nesrećnih ljudi i kidnapovali su ih

ETO NOVOG HAOSA U NAJAVI: Banda greškom ubila PETORO TURISTA! Predsednik van sebe, doneo je jedinu normalnu odluku (VIDEO)

Foto: x/policiaecuador

Petoro lokalnih turista iz Ekvadora ubijeno je u napadu bande koja je verovala da su oni zapravo u dosluhu sa policijom.

Turisti Karmen Kruz, Huleksi Benitez, Entoni Benitez, Đovani Ortiz i Rikardo Laskano ubijeni su tako što su članovi bande okružili hotel u kojem su bile žrtve.

Trojica napadača upala su preko terase u sobe nesrećnih Ekvadoraca i kidnapovali su ih.

Potom su ih odveli na "sigurno mesto" gde ih policija neće pronaći i tamo su ih hicima u glavu sve usmrtili na licu mesta.

Policija Ekvadora rastrčala se po regionu, međutim zbog nepristupačnosti terena tek posle nekoliko sati uspeli su da uhvate dvojicu od sedmorice članova bande.

"Kriminalci su kidnapovali 11 osoba, uključujući i decu. Tela petoro sunarodnika pronađena su na teritoriji grada Santa Elena. Preostale taoce uspeli smo da lociramo na vreme kada su članovi bande 'propevali'", rekao je predstavnik policije koji je želeo da ostane anoniman.

Ispostavilo se da su članovi zloglasne bande povezani i sa haosom u zatvoru s početka godine kada im je predsednik zemlje objavio rat.

"Svaki napad na Ekvadorca je napad na državu", napisao je predsednik Ekvadora Danijel Noboa na platformi X.

Istog časa naredio je ponovo totalni rat sa bandama koje su se proširile zemljom poput kuge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading