PALAC PODIGNUT VISOKO I OSMEH: Aleksandar Mitrović poslao MOĆNU PORUKU dok se oporavlja od povrede

Autor:

Sport

03.04.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori čine sve da Srbin bude spreman za Evropsko prvenstvo.

PALAC PODIGNUT VISOKO I OSMEH: Aleksandar Mitrović poslao MOĆNU PORUKU dok se oporavlja od povrede

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović uveliko je na terapijama oporavka posle povrede! Fudbaler srpske reprezentacije i Al Hilala odsustvovaće sa terena šest nedelja zbog povrede zadnje lože, uključujući i program rehabilitacije, saopštio je njegov klub  posle lekarskih pregleda. Imajući to u vidu prognoze kažu da će stameni napadač biti spreman za okupljanje "orlova" koje će napraviti selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pred početak priprema za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Sada je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj se vidi Mitrović kako je započeo proces rehabilitacije u Džedi. On je vidno raspoložen, nasmejan, a podigao je i palac visoko poručujući da nema potrebe za brigu i da će biti u redu. Zato nema sumnje da će Mitrovićev oporavak biti praćen sa velikom pažnjom, s obzirom na njegov značaj u reprezentaciji Srbije i ulogu koju igra u Al Hilalu. Očekuje se da će njegov povratak na teren biti dočekan s velikim oduševljenjem kako među navijačima, tako i među samim saigračima.

 

 


Dok se Mitrović posvećuje oporavku, njegovi navijači i saigrači prate svaki korak tog procesa s nestrpljenjem i nadom u brz povratak na teren.

 

 

Podsećamo, Aleksandar je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret. Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading