STIGLI KONAČNI REZULTATI: Evo KOLIKO će odsustvovati Aleksandar Mitrović!

Autor:

Sport

01.04.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada tačno znamo dokle ćemo čekati Mitra.

STIGLI KONAČNI REZULTATI: Evo KOLIKO će odsustvovati Aleksandar Mitrović!

Foto: Starsport

Fudbaler srpske reprezentacije i Al Hilala, Aleksandar Mitrović, odsustvovaće sa terena šest nedelja zbog povrede zadnje lože, uključujući i program rehabilitacije, saopštio je njegov klub  posle lekarskih pregleda.

Ova dužina pauze znači da Mitar neće propustiti Evorpsko prvenstvo u Nemačkoj, ali da će takođe imati malo vremena za pripremu. 

 

Podsećamo, Aleksandar je postigao dva gola za pola sata igre protiv Al Šababa, ali je samo nekoliko minuta kasnije usledio neočekivani preokret.

Kada se pojavio snimak centarfora Al Hilala kako biva izveden iz igre sa grimasom na licu, mnoge je zabrinulo koliki može biti stepen povrede srpskog golgetera i koliko će to uticati pre svega na reprezentaciju Srbije.

Srećom po naš nacionalni tim, Mitar će nas ponovo predvoditi na jednom velikom fudbalskom takmičenju. 

Rekorder po broju golova za nacionalni tim Srbije (57) igra u fantastičnoj formi u dresu Al Hilala. Ove sezone je u svim takmičenjima postigao 33 gola na 36 utakmica i najzaslužniji je što njegova ekipa drži ubedljivo prvo mesto u tamošnjem prvenstvu.

Sa njim u Saudijskoj Arabiji nastupa i naš drugi reprezentativac, Sergej Milinković-Savić. Obojica su se odlično snašla na Bliskom istoku, a sudeći po formama, neće proći mnogo vremena dok se ne vrate u Evropu.

Naravno, to bi morale da budu prilično izdašne ponude od najvećih klubova, ali bi upravo dobri nastupi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj mogli da obezbede "kofer" za povratak na Stari kontinent. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading