UHAPŠEN SRBIN (36) NA MALTI! Pronađena mu laboratorija za proizvodnju droge! DUŽE PRAĆEN!

Autor:

Hronika

28.01.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težina pronađene droge u sušenom obliku iznosi čak 80 kilograma, što predstavlja značajan "ulov" za malteške vlasti.

UHAPŠEN SRBIN (36) NA MALTI! Pronađena mu laboratorija za proizvodnju droge! DUŽE PRAĆEN!

Foto: Tanjug/AP

Na Malti je uhapšen 36-godišnji državljanin Srbije zbog sumnje da je uzgajao kanabis.

Malteška policija je duže vreme pratila osumnjičenog, a kada su izvršili pretres strana u kome živi, otkrili su više od 150 biljaka kanabisa. Težina pronađene droge u sušenom obliku iznosi čak 80 kilograma, što predstavlja značajan "ulov" za malteške vlasti.


Policija Malte je odmah pritvorila osumnjičenog i pokrenula istragu protiv njega kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja. Uzgajanje kanabisa je ozbiljan prekršaj koji se kažnjava zakonom, te se očekuje da će pravosudni organi Malti sprovesti odgovarajuće mere protiv osumnjičenog.

Podsećamo, u decembru prošle godine na Malti su uhapšeni državljani Srbije, Emil Ć. (40), Lazar J. (27) i Vuk M. (22), nakon što ih je sunarodnik priavio za kidnapovanje.

Policija je naime u zalivu Sent Pavla uhapsila je trojicu državljana Srbije, Emila Ć. (40), Lazara J. (27) i Vuka M. (22), zbog sumnje da su oteli muškarca, svog sunarodnika, uz pretnju pištoljem od njega pokušali da iznude 5.000 evra!

- Sva trojica su posle hapšenja negirala krivicu, ali im je sudija odredio pritvor - navode mediji sa Malte.

Kako dodaju, inspektor Stefan Gulia je naveo da je žrtva 25. novembra oko 19 časova došla u policijsku stanicu u Bugibi i rekla da je kidnapovana.

- Žrtva, koja je takođe državljanin Srbije, imala je vidne povrede po telu. Ispričala je da su ga trojica sunarodnika, koje inače poznaje, otela i brutalno tukla, te da su mu tražili 5.000 evra. On je uspeo nekako da im pobegne i potraži pomoć. Lekari su mu konstatovali teške telesne povrede - preneli su izvori detalje iz istrage.

Policija je odmah krenula u potragu za osumnjičenima, a lisice su im stavljene 12 dana kasnije, 7. decembra. Više o ovom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading