KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Eksperiment nije urodio plodom - trofejni trener preuzima užarenu klupu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je načinjen ključni korak ka osvajanju prvog mesta i plasmanu u viši rang srpskog klupskog fudbala?

KLUB JE MORAO HITNO DA REAGUJE: Eksperiment nije urodio plodom - trofejni trener preuzima užarenu klupu!

Foto: FK Rampa Požega

Tokom prethodne jeseni vodili su veliki borbu sa ekipama Višesave iz Bajine Bašte, Poleta iz Rasne i Bakionice kada je u pitanju liderska pozicija Zlatiborske okružne lige i činilo se da će titula namenjena najboljoj ekipi prvog dela šampionata stići u Požegu, ali...

 

U poslednjem prvenstvenom kolu, ekipa Rampe iz Požege poražena je od Omaldinca iz Zdravčića rezultatom 1:2, što je iskoristila ekipa Ježevice iz Velike Ježevice i stigla do jesenjih lovorika, dok su se popularni "rampaši" našli na trećoj poziciji.

Po malo neočekivano, klb nije uspeo da se dogovori sa trenerom Veselinom Đokovićem kada je nastavak saradnje u pitanju i donešena je odluka da jedan od članova uprave kluba, uz asistenciju nekog od iskusnijih fudbalera, predvodi ekipu tokom prolećnih borbi. Međutim, to nije dalo rezultate i bilo je jasno da početak pripremnog perioda ne protiče u željenom smeru.

Usled toga klupsko rukovodstvo je hitno reagovalo i na klupu Rampe vratilo Dejana Paunovića, trenera koji će po treći put u karijeri sesti na klupu ekipe iz Požege i koji je sa ovim fudbalskim kolektivom već stizao do trofeja kako u okviru Zlatiborske okružne lige, tako i Kupa OFS Požega.

Foto: FK Rampa Požega

Povratak na mesto uspeha

 

Kako ističu u ekipi Rampe, želja svih u klubu jeste da se angažovanjem Paunovića kompletan klupski rad podigne na viši nivo, a treba istaći da popularni Paun u Požegu stiže iz redova Lazarice sa kojom je prethodne sezone osvojio titulu okružne lige, a predvodio je klub i u Zoni Zapadno-moravskoj tokom prvog dela šampionata.

Priliku za novi debi na klupi Rampe, Paunović će imati u prolečnoj premijeri kaa je na programu veliki derbi protiv Poleta iz Rasne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading